Počela prodaja novog MINI Countrymana u Srbiji

MINI Srbija premijerno je predstavio novi model Countryman na promociji u okviru MINI salona u Radničkoj ulici u Beogradu.

Model “kantrimen” poseduje prepoznatljiv dizajn, aerodinamički oblikovanu karoseriju i odlično upravljanje. Izgled automobila doživeo je potpuni redizajn tako da su primetna poboljšanja u pogledu prostora, funkcionalnosti, sportskih i premijum karakteristika.

Auto magazin MINI Countryman lokalna promocija 2017

Novi “kantrimen” je najveći model u gami Minija do sada. Čak 20 cm je duži i približno 3 cm širi od prethodnika. Međuosovinsko rastojanje je produženo za 7,5 cm što je dovelo do povećanja prostora za putnike pozadi, kao i povećanja prtljažnog prostora na 450/1390 l zapremine.

Jedinstveni dodatak je “piknik klupa“ koja se sklapa unutar prtljažnika i ima mesta za dvoje. Kao dodatna mogućnost, nudi se “komforni pristup vozilu”, koji omogućava otvaranje i zatvaranje prtljažnika bez korišćenja ključa. Novi “kantrimen” je prvi model koji opciono nudi centralnu instrument tablu sa ekranom osetljivim na dodir, elektro-podesiva sedišta vozača i, kao i funkciju za zabavnu vožnju po zahtevnom terenu.

Auto magazin MINI Countryman lokalna promocija 2017

Detaljne utiske specijalnog izveštača “Auto magazina” sa svetske premijere “kantrimena” održane u Londonu možete pročitati u jubilarnom, stotom broju Auto magazina koji se već nalazi na kioscima.

Osnovna cena novog “mini kantrimen kuper” modela kreće od 25.990 eura, dok je za promotivni period do kraja marta obezbeđena cena od 24.990 eura. Novi  “kantrimen” izložen je  salonu Minija u Beogradu, u Radničkoj 8, a dostupan je za test vožnju koju možete zakazati  telefonom – 011/353 9930.

Auto magazin MINI Countryman lokalna promocija 2017

POSTAVITE KOMENTAR

Molimo unesite svoj komentar
Unesite svoje ime

Još tekstova

Dacia Spring

Novi broj Auto magazina!

KOMENTARI

Dacia Spring