Novinari Auto magazina pomažu vam da izaberete svoj auto!

Rešili ste da nabavite novi automobil? Raspolažete određenim novčanim iznosom i imate samo okvirnu ideju o tome kakav auto biste voleli da kupite? Auto magazin će vam pomoći kako biste napravili pravi izbor!

Auto magazin vas poziva da nam se javite kako bismo vam pomogli prilikom izbora novog automobila. Ukoliko tražite najbolji izbor, naši urednici i novinari mogu da vam pomognu.

Kao i svaki put kada pomažemo prilikom izbora, trudimo se da pre svega kupca uputimo na automobil koji će odgovarati njegovim svakodnevnim potrebama, porodičnim zahtevima, finansijskim mogućnostima i tehničkim detaljima. Naravno, dileme postoje i oko dimenzija, količine i rasporeda prostora u kabini, a potom i po količini opreme i izbora. To je najbolji način za racionalno odlučivanje, koji bi trebalo da ima na umu svaki vozač koji se odluči za kupovinu novog automobila.

Naš poziv  da nam se obratite u slučaju da imate bilo kakve – male ili velike nedoumice, naravno, uvek važi.

Preporučujemo vam da pre nego što nas kontaktirate proučite par preporuka koje smo pripremili kako bismo vam pomogli u odlučivanju.

Izaberi-auto_Auto-magazin

Javite nam se mejlom na adresu redakcija@magazinauto.com i dobićete odgovore na sva pitanja koja vas zanimaju!  >>

8 KOMENTARA

  1. Uzeo bih putnički kombi sa 9 sedišta, od 5-8 godina starosti.
    Koji proizvođač nudi najbolji odnos cena-kvalitet, odnosno kog proizvođača bi ste preporučili?
    Zahvalan na razumevanju.

  2. Želimo da kupimo auto . Voziće ga mladi ljudi (22 i 27 godina) . Auto im je potreban za grad .Živimo u Novom Sadu .Dali bi 50 % za učešće . Za drugu polovinu bi uzeli kredit. Predviđeni budžet 10.000-12.000 eura. Nemaju posebnih ideja šta im treba . Trenutno voze staru Corsicu .

    • Naša preporuka je da auto bude konstrukciono što noviji. S obzirom na predviđeni budžet, u uži izbor bi mogli da uđu Ford Fiesta, Kia Rio i VW Polo. Obavezno zakažite test vožnje i zapišite utiske jer ćete ih lako zaboraviti. Za koji god model da se odlučite, nećete pogrešiti.

  3. U prilici sam da kupim Hondu civic 1,5 iz 1990.sa pređenih 118000 km u izvanrednom stanju.Da li bih pogrešio,brine me manjak ABS kao i vazdušnih jastuka,hvala,pozdrav

    • Ne dajemo savete u vezi polovnih automobila iz prostog razloga što najčešće ne možemo da znamo ni deo stvarnih okolnosti pod kojima je auto vožen, čuvan i održavan.

      U Hondi koju pominjete vazdušni jastuci ne bi imali nikakvu funkciju u eventualnom sudaru, s obzirom na prastaru konstrukciju. Može da bude interesantna samo sa aspekta starovremenskog vozila.

POSTAVITE KOMENTAR

Molimo unesite svoj komentar
Unesite svoje ime

Još tekstova

Dacia Spring

Novi broj Auto magazina!

KOMENTARI

Dacia Spring