Auto magazin

Besplatna provera antifriza i akumulatora u Ford servisima

Besplatna provera antifriza i akumulatora u Ford servisima
31.10.2017.
Spremite se za zimu

Popust od 15 odsto pri kupovini akumulatora, metlica brisača, setova pumpi za vodu, svećica, grejača goriva i drugih delova. Specijalne cene za "ruke"

Pod sloganom „Spremni za jesen, uz malu pomoć Ford servisa“, Grand Motors, ovlašćeni uvoznik, prodavac i serviser Ford automobila i lakih komercijalnih vozila i mreža ovlašćenih Ford servisa u Srbiji vlasnicima vozila ove marke do kraja godine nude nekoliko besplatnih pregleda i značajne popuste pri kupovini određene grupe originalnih rezervnih delova.

Ova jesenja servisna kampanja, koja važi za sva Ford vozila – bez obzira na starost, obuhvata besplatnu proveru tečnosti za hlađenje (antifriza) i stanja akumulatora.

Ukoliko je potrebna zamena akumulatora, vlasnicima se nudi mogućnost da ih kupe uz 15 odsto popusta. Isti popust se odobrava i svim drugim kupcima akumulatora u maloprodaji rezervnih delova Ford/Motocraft, bez obzira gde je konstatovana potreba za zamenom.

auto magazin srbija ford zimska servisna akcija

Od 1. oktobra 15 odsto su jeftiniji i još neki originalni Ford i Ford Motorcraft delovi: metlice brisača, grejači goriva za dizel motore i svećice za benzinske motore.

Popust u istom iznosu se odobrava i pri kupovini određenih originalnih rezervnih delova za Fordova vozila starija od četiri godine: za klinaste i zupčaste kaiševe i setove pumpi za vodu sa zupčastim kaiševima.

Ako se vlasnik odluči da ove delove ugradi u ovlašćenom servisu, za uslugu zamene se primenjuju specijalne, osetno niže cene.

auto magazin srbija ford zimska servisna akcija

Uporedo sa jesenjom akcijskom ponudom delova i usluga, u servisnoj mreži Grand Motorsa i njegovih ovlašćenih partnera već mogu da se nabave kompleti točkova sa zimskim pneumaticima, jer, podsećamo, od 1. novembra takva oprema je u Srbiji zakonski obavezujuća.

Ford zimski kompleti točkova su uvek sastavljeni od originalnih Ford delova i pneumatika renomiranih proizvođača, čime se kupcima/vlasnicima vozila garantuje kvalitet.

U kompletima su četiri zimska pneumatika, četiri čelična naplatka, set ventila sa senzorima pritiska, set poklopaca točkova („ratkapni“) i matice. Za skladištenje točkova van sezone, u odabranim Ford centrima u ponudi je i „hotel za gume“.

Pogledajte ostale tekstove iz kategorije: Info Najnovije

Slični tekstovi

1 komentar

  1. MMS auto
    MMS auto November 08, 11:32

    lepa vest, bilo bi josh bolje kada bi proveravali i kočnice

    Reply to this comment

Napišite komentar

Vaša email adresa neće biti nigde javno dostupna ostalim posetiocima sajta.
Obavezna polja su obeležena *

Komentari

preuzmite auto magazin za android

vaši Komentari

Coa

Imam pezo 207 1.4 hdi i trosi mi 7L dizela,po mom misljenju to je mnogo [...]

Odlican je za selidbe u Beogradu [...]

Bmw 5 F10/F11 je brz, rafiniran, odličan za vožnju, sa prostranom i lepo izrađenom [...]

Фантастична идеја, тако ће Иван остати увек у нашем сећању и уз нас. [...]

Podstoji verzija ovog vozila Mercedes-Benz Sprinter 314 CDI 9 Schlafsessel Taxi, koji je predvidjen za [...]

Poštovani, niko se u Srbiji ne bavi pitanjem samougradnje pomoćnih motora na bicikl. Kako je [...]

Novi broj Auto magazina na kioscima!

Primajte novosti Auto magazina

Translate magazinauto.com

Preuzmite Auto magazin za android

Translate »