Drugi redizajn za Toyotu Avensis

Treća generacija "tojote avensis" je predstavljena jeseni 2008. godine na Salonu automobila u Parizu a prodaja je počela januara 2009. Od tada, 2012. je usledila prva a sada i druga restilizacija koja će zvanično biti prikazan za dve nedelje u Ženevi.

Treća generacija “tojote avensis” je predstavljena jeseni 2008. godine na Salonu automobila u Parizu a prodaja je počela januara 2009. Od tada, 2012. je usledila prva a sada i druga restilizacija koja će zvanično biti prikazan za dve nedelje u Ženevi.

Za dizajn restilizovanog “avensisa” bio je zadužen studio u Francuskoj, dok je izmenu na tehničkim rešenjima na sebe preuzeo razvojni centar u Belgiji.

auto magazin toyota avensis facelift 1

Na žalost, detalji još uvek nisu poznati ali je izvesno da je Tojota pripremila nove motore koji su ionako bili među najštedljivijima u klasi. Osim promenjenog prednjeg i zadnjeg dela, “avensis” je dobio i nove detalje u unutrašnjosti.

Prodaja redizajniranog modela bi trebalo da traje sve do 2018. godine, a odluka o nasledniku aktuelne generacije “avensisa” još uvek nije doneta.

Redizajnirani “avensis” ćemo moći da očekujemo u salonima već ovog leta.

POSTAVITE KOMENTAR

Molimo unesite svoj komentar
Unesite svoje ime

Još tekstova

Dacia Spring

Novi broj Auto magazina!

KOMENTARI

Dacia Spring