EKSKLUZIVNO: Auto magazin na svetskoj premijeri Škode Superb

Novinari Auto magazina vratili su se iz Firence, gde je održana svetska promocija nove generacije Škodinog modela Superb

Firenca, Sijena
Od specijalnog izveštača Auto magazina

Češka Škoda ne posustaje. Posle novih verzija “oktavije” i “fabije”, predstavljena je najnovija generacija limuzine sa oznakom “superb”. Taj model, dobro poznat i našim vozačima, potpuno je redizajniran, i sada po svom izgledu i karakteristikama kreće u pohod na tržište. U Škodi kažu da je lansiranje “superba” jedan od najvažnijih poteza fabrike u ovom veku, i prelomni trenutak za još uspešniju budućnost.

Novinari Auto magazina boravili su nekoliko dana u Italiji, i na test vožnjama uverili se da se radi o zaista značajnom iskoraku, kako po dizajnu i karakteristikama na putu, tako i po sveukupnom utisku koji “superb” ostavlja.

magazinauto.com_superb-skoda
Nova Škoda Superb u rukama urednika Auto magazina

U narednom broju Auto magazina moći ćete da pročitate naša zapažanja sa ove promocije. Takođe, detaljno ćemo vam predstaviti sve najvažnije pojedinosti o ovom automobilu, rangu motora, verzijama i paketima opreme, kao utiske sa probnih vožnji. Na putevima od Firence do Sijene, potom i na lokalnim putevima Toskane, prešli smo nekoliko stotina kilometara, upoznavši se sa svim glavnim crtama novog kolena u familiji “superb”.

Iz teksta koji pripremamo za naredni broj štampanog izdanja Auto  magazina, otkrivamo samo da Autočačak planira početak prodaje u Srbiji već za nekoliko sedmica.

POSTAVITE KOMENTAR

Molimo unesite svoj komentar
Unesite svoje ime

Još tekstova

Dacia Spring

Novi broj Auto magazina!

KOMENTARI

Dacia Spring