Infiniti Q30 prikazan u Ambasadi Japana u Beogradu

Prvi put u višedecenijskoj istoriji, Ambasada Japana u Beogradu, u prisustvu brojnih uglednih zvanica, „ugostila“ je jedan automobil – novi "infiniti q30"

U Ambasadi Japana na Novom Beogradu, Infiniti i njegov zvaničan uvoznik za Srbiju, Grand Motors, predstavili su sasvim nov model u ponudi tog premijum brenda – krosover “Q30”. Time je Infiniti i u Srbiji ozvaničio prodaju modela “Q30”.

Auto magazin promocija infiniti q30 u ambasadi japana u beogradu 2016

Uglednim zvanicama se prvo obratio domaćin, ambasador Japana u Srbiji, njegova ekselencija Juichi Takahara. „Infiniti je prvi partner kome je japanska ambasada ustupila svoj prostor za organizovanje ovakvog događaja“, rekao je, između ostalog, ambasador Takahara i dodao: „Partnerstvo japanskih i srpskih kompanija za nas je od izuzetnog značaja, a posebno mesto, svojom eksluzivnošću, zavređuje upravo Infiniti.“.

Goste u Ambasadi Japana pozdravio je i direktor za pospešivanje prodaje na nezavisnim tržištima u Infiniti Europe, Julien Brunet, kao i direktor premijum brendova u Grand Motorsu, Miloš Stefanović.

Auto magazin promocija infiniti q30 u ambasadi japana u beogradu 2016

POSTAVITE KOMENTAR

Molimo unesite svoj komentar
Unesite svoje ime

Još tekstova

Dacia Spring

Novi broj Auto magazina!

KOMENTARI

Dacia Spring