Pravila korišćenja

magazin auto uslovi korišćenja terms of use magazinauto.com

 

Pravila korišćenja

Dobrodošli na portal www.magazinauto.com (u daljem tekstu: magazinauto.com), zvaničnu prezentaciju firme “Auto Magazin Group” d. o. o. (u daljem tekstu: AMG) i štampanog izdanja “Auto magazin”, koji je u vlasništvu AMG.

AMG vam omogućava korišćenje usluga i sadržaja svog portala pod uslovima koji se navode u daljem tekstu. Svakim pristupom portalu magazinauto.com ili bilo kom njegovom delu ili podsajtovima, smatra se da je korisnik upoznat sa svim pravilima i eventualnim rizicima koji nastaju iz korišćenja ovih veb strana, kao i da ih u celosti prihvata.

Korišćenjem bilo kog dela portala magazinauto.com i svih njegovih delova firme AMG, automatski prihvatate sva aktuelna pravila korišćenja.

Korisnici su dužni da redovno čitaju pravila korišćenja, te se smatra da su korisnici kontinuiranim korišćenjem portala, ili bilo kojeg njegovog dela, u svakom trenutku upoznati s aktuelnim pravilima korišćenja, te da su ih razumeli u celosti.

Magazinauto.com portal

Firma “Auto Magazin Group d. o. o.” posetiocima u dobroj nameri obezbeđuje korišćenje sadržaja svog portala magazinauto.com. Posetioci imaju pravo da besplatno koriste sadržaje navedenog portala, ukoliko ne krše pravila korišćenja.

Magazinauto.com portal sastoji se od vlastitih sadržaja, sadržaja partnera i oglašivača, besplatnih sadržaja, sadržaja kreiranih od strane posetilaca i linkova na spoljne stranice.

Magazinauto.com  sve sadržaje objavljuje u dobroj nameri. Sadržaje portala koristite na vlastitu odgovornost i vlasnik portala i saradnici magazinauto.com se ne mogu smatrati odgovornim za bilo kakvu štetu nastalu korišćenjem.

Pristup portalu magazinauto.com i svim njegovim sadržajima dozvoljen je osobama bilo kog uzrasta.

Autorska prava

Magazinauto.com polaže autorska prava na sve vlastite sadržaje (tekstualne, vizuelne i audio materijale, baze podataka i programerski kod). Neovlašćeno korišćenje bilo kog dela portala smatra se kršenjem autorskih prava AMG i magazinauto.com portala i podložno je tužbi.

Neovlašćeno korišćenje bilo kog dela portala bez dozvole vlasnika autorskih prava (Auto Magazin Group, Auto magazin, magazinauto.com, partneri, korisnici) smatra se kršenjem autorskih prava i podložno je tužbi.

Ukoliko smatrate da je magazinauto.com povredio vaša autorska prava, slučaj će biti odmah razmotren, a sporni sadržaji biće uklonjeni odmah po eventualnom ustanovljavanju istinitosti sadržaja žalbe.

Prenošenje sadržaja

Prenošenje tekstova ili delova tekstova, dozvoljeno je samo u obimu od maksimalno 500 slovnih znakova i to isključivo sa početka teksta (sadržaja), osim u slučaju kad je sa uredništvom portala magazinauto.com postignut dogovor o drugačijim uslovima.

Prilikom ovakvog prenošenja obavezno je navođenje izvora (izvor: “Auto magazin”) ispod naslova, i stavljanje linka na kraju sa usmerenjem na originalni tekst, naznakom “Ceo tekst pročitajte na sajtu Auto magazina”: (link).

U slučaju prenošenja teksta ili informacija iz teksta, kao i fotografije suprotno navedenim pravilima, AMG zadržava pravo da, u skladu sa zakonom, protiv prekršioca pokrene sudski postupak radi zaštite autorskih i drugih srodnih prava i nadoknade štete.

Komentari posetilaca

Kad je reč o interaktivnim sadržajima (komentarima posetilaca), AMG zadržava pravo da ne objavi sadržaje kojima se povređuje privatnost nekog lica, uvredljive sadržaje kao i sadržaje koji su u suprotnosti sa odredbama Zakona o javnom informisanju. AMG ne odgovara za komentare posetilaca koji su odraz njihovog mišljenja.

Oglašavanje

AMG nije odgovorna ni za kakvu štetu nastalu oglašavanjem ili korišćenjem roba i usluga reklamiranih proizvoda na svom portalu, jer se radi o poslovnom odnosu između posetioca portala i oglašivača.

Linkovi na spoljne stranice

Magazinauto.com sadrži linkove na veb stranice izvan vlastitog portala. Linkove objavljujemo u dobroj nameri i ne možemo se smatrati odgovornim za sadržaje izvan portala.

Spoljni saradnici

Magazinauto.com štiti privatnost svoji korisnika u najvećoj mogućoj meri. Magazinauto.com se obavezuje da će u dobroj nameri koristiti podatke dobijene od korisnika tokom korišćenja portala, te da privatne podatke neće distribuirati, niti prodavati trećoj strani, osim uz dozvolu korisnika.

Magazinauto.com može u skladu sa zakonom prikupljati određene podatke o korisnicima dobijene tokom korišćenja portala (isključivo podaci o računaru i podaci o Internet provajderu) ili podatke unete u postupku registracije. Ove podatke koristimo kako bismo imali informacije o korisnicima koji ga koriste, te na taj način poboljšao portal i njegove sadržaje dodatno usmerio i prilagodio publici koja ga posećuje. Na osnovu tih podataka saznajemo koji su sadržaji najpopularniji među publikom.

Magazinauto.com se obavezuje da prikupljene privatne podatke, poput e-mail adrese, imena i prezimena, neće bez dozvole svakog pojedinačnog korisnika prodavati, niti distribuirati, osim kao demografskih podataka za grupu korisnika bez odavanja privatnih podataka.

Magazinauto.com se obavezuje da će čuvati privatnost korisnika portala, osim u slučaju teškog kršenja pravila portala ili nezakonitih aktivnosti korisnika.

YouTube

Magazinauto.com objavljuje i video fajlove koji su locirani na serverima YouTube.com, na koji AMG nema niti može imati uticaja. Samim tim AMG nije odgovoran za sadržaje ovih video fajlova.

Modifikovanje i promene pravila

AMG i magazinauto.com zadržavaju pravo da bez najave povremeno promeni ili modifikuje pravila. O važnim promenama i dopunama AMG može obavestiti korisnike putem e-maila ili objavljivanjem na portalu.

Korišćenjem bilo kog sadržaja na magazinauto.com smatra se da ste upoznati sa najnovijim pravilima.

auto magazin group terms of use