U Istanbulu se održava sajam Automechanika

Ključni akteri automobilske industrije sastaće se na 16. izdanju sajmu Automechanika Istanbul!

Svetski sajamski brend broj 1 u automotive aftermarket industriji i najveća platforma Automechanika brenda u regionu gde se sastaju dva kontinenta, Evropa i Azija – Automechanika Istanbul 2023, sa nestrpljenjem iščekuje cela auto industrija.

Automechanika Istanbul, koja je prošle godine po 15. put okupila profesionalce iz automobilske industrije iz celog sveta i time postigla značajan uspeh ugostivši 825 izlagača iz 28 zemalja i ukupno 48.354 stručnih posetilaca iz 141 zemlje. Sajam ima za cilj da obori novi rekord tako što će ovaj put doći do preko 1.000 izlagača i čak 50.000 posetilaca na velikom skupu koji će se održati u Istanbulu u TUYAP sajamskom i kongresnom centru od 8. do 11. juna 2023. godine.

Tema „održivost“ će biti u fokusu sajma Automechanika Istanbul 2023

Kako se automobilska industrija sve više fokusira na održivost i uticaju na lance snabdevanja, klimatskim promenama i promenama u preferencijama kupaca širom sveta, pristupi održivosti u lancima snabdevanja, zapošljavanju i procesima proizvodnje  biće glavne teme ovogodišnje Automechanike u Istanbulu. Sajam će predstaviti ekološki prihvatljiva rešenja nove generacije automotive aftermarket tehnologija i promene u industriji sa potpuno novim konceptom. U posebnoj oblasti pod nazivom „Connection 4 Mobility“, Automechanika Istanbul 2023 će profesionalcima iz automobilske industrije ponuditi priliku da uživo dožive i iskuse bogatu ponudu rezervnih delova, sistema za punjenje, softvera, radionica i servisnih ekosistema.

Onlajn registracija stručnih posetilaca je i dalje otvorena

Profesionalci automobilske industrije koji su zainteresovani da posete sajam Automechanika Istanbul 2023 od 8. do 11. juna u Istanbulskom sajmu i kongresnom centru TUYAP i dalje mogu da se besplatno registruju onlajn i dobiju svoje ulaznice putem email-a. Stručni posetioci će imati priliku da stupe u kontakt sa preko 1.000 izlagača, učestvuju na seminarima, prezentacijama i radionicama tokom sajma i budu u toku sa najnovijim trendovima u sektoru e-mobilnosti tako što će imati prilike da pogledaju posebnu postavku „Innovation 4 Mobility by BAKIRCI ” u hali 12.

Za više informacija, molim Vas posetite: www.automechanika.com.tr

POSTAVITE KOMENTAR

Molimo unesite svoj komentar
Unesite svoje ime

Još tekstova

Dacia Spring

Novi broj Auto magazina!

KOMENTARI

Dacia Spring