Minimalne izmene za redizajnirani Hyundai i20

Izmene na redizajniranom Hyundaiju i20 su suptilne, a sastoje se uglavnom od nešto drugačijeg branika, novih dnevnih svetala u farovima i premeštanjy Hyundai ‘H’ znaka.

Grafika prednje maske jetakođe nova, kao i LED zadnja svetla. Nov je izbor alu felni od 16 i 17 inča, a kupci mogu da se odluče i za tri nove boje karoserije.

Boja Lucid Lime koja se vidi na ovim slikama je posebno živahna i možete dodati sličan šmek u kabini tako što ćete naručiti Lucid Lime unutrašnji paket koji donosi nove presvlake i zelene detalje na oblogama vrata i određenim kontrolama na instrument tabli.

Tehnička unapređenja uključuju novi 4,2-inčni LCD displej na instrumentima, USB-C portove za punjenje, mogućnost OTA ažuriranja i detekciju biciklista za pomoć pri izbegavanju sudara unapred.

Ipak, veći deo je ostao neizmenjen, uključujući opcioni paket digitalnih instrumenata od 10,25 inča i infotainment sistem iste veličine.

Takođe je nepromenjena linija pogonskih agregata. Osim 1,2 i 1,4 atmosferca, u ponudi će biti i 1,0 turbo sa 100 i 120 konjsih snaga.

Mogu se upariti ili sa sedmostepenim automatskim menjačem sa dvostrukim kvačilom ili sa pametnim šestostepenim manuelnim menjačem koji može da odvoji motor od menjača kada se kreće radi uštede goriva.

POSTAVITE KOMENTAR

Molimo unesite svoj komentar
Unesite svoje ime

Još tekstova

Dacia Spring

Novi broj Auto magazina!

KOMENTARI

Dacia Spring