FCA nagradio najbolje projekte studenata

Personalizacija automobila, korišćenje multimedijalnog prostora, umrežavanje i nove tehnologije komunikacije, bezbednost i zaštita životne sredine, ideje su šest pobedničkih projekata studenata na temu - Automobil budućnosti

Danas su proglašeni pobednici na svečanoj dodeli nagrada, u okviru konkursa „I AM FCAInnovation Awards for Millennials“, koji je organizovala kompanija FCA Srbija.

Priliku da u formi video prezentacija, svoje originalne ideje predstavi u kompaniji FCA Srbija u Kragujevcu, ostvarilo je 12 finalista, studenata osnovnih i master studija Fakulteta Organizacionih nauka i Ekonomskog fakulteta Univerziteta u Beogradu i Ekonomskog fakulteta Univerziteta u Kragujevcu.

Kompanija FCA Srbija je ponosna na uspešno sprovedenu inicijativu „I AM FCA – Innovation Award for Millennials“, koja se već nekoliko godina sprovodi u Italiji.

Zanimajući se za ideje mladih ljudi i nagrađujući one najuspešnije, FCA Srbija želi da motiviše i podstakne studente da razmišljaju o inovacijama i da ih praktično usmeri ka razvijanju sposobnosti da svoje ideje pretvore u projekte.

Luka Svilanović i Aleksandar Bošković
Luka Svilanović i Aleksandar Bošković

Kompanija je izuzetno ponosna na sve mlade ljude koji su se odazvali pozivu i aktivno učestvovali na našem konkursu.

Filmovi koji su danas prikazani, veoma su inspirativni, a kompaniji posvećenoj održivom razvoju, veoma je važno da zna kako nove generacije doživljavaju budućnost automobila.

Prvu nagradu, koja podrazumeva stručnu praksu u trajanju od šest meseci u kompaniji FCA Srbija osvojili su Luka Svilanović (FON) i njegov kolega Aleksandar Bošković sa Ekonomskog fakulteta Univerziteta u Beogradu.

Drugoplasirani su Tijana Stefanović (FON) i Marko Čenić sa Ekonomskog fakulteta Univerziteta u Beogradu a trećeplasirani su studenti Ekonomskog fakulteta Univerziteta u Beogradu i Kragujevcu, Aleksa Lazović i Ninoslav Čolović.

Konkurs „I AM FCA – Innovation Awards for Millennials“, deo je inicijative FCA Grupacije, koja se u Srbiji sprovodi od prošle godine i za cilj je imao prikupljanje ideja generacije milenijalaca i njihovo aktivno učešće u projektima koji ih približavaju poslovnom svetu jedne od velikih korporacija kao što je FCA.

POSTAVITE KOMENTAR

Molimo unesite svoj komentar
Unesite svoje ime

Još tekstova

Dacia Spring

Novi broj Auto magazina!

KOMENTARI

Dacia Spring