ICER kočnice i FACET elektrika novina u asortimanu Pantera

Asortiman kvalitetnih rezervnih delova za vozila francuskih proizvođača Panter je proširio proizvodima kompanija ICER i FACET

Jedna od najpoznatijih prodavnica rezervnih delova za francuska vozila u Beogradu, Panter, proširila je svoj asortiman na proizvode dva nova brenda – ICER i FACET.

Španski proizvođač ICER je poznat po kvalitetnom kočnom materijalu – diskovima, pločicama, paknovima, kočnom tečnošću i indikatorima potrošenosti za sve vrste putničkih ali i industrijskih vozila.

auto magazin srbija panter kocnice i elektrika beograd

FACET je, kao i ICER dugo poznat na našem tržištu po svom kvalitetu. Ova italijanska kompanija je specijalizovana za proizvodnju elektro-komponenti, među kojima su sve vrste senzora, sistema paljenja i ubrizgavanja goriva, kao i termalnih komponenti i “davača”.

auto magazin srbija panter kocnice i elektrika beograd

Panter se potrudio da na prvom mestu ponudi proizvode ove dve kompanije namenjene automobilima francuskih proizvođača a po potrebi je moguće poručiti proizvode i za druga vozila.

Panter ima nekoliko prodavnica rezervnih delova u Beogradu a detaljan spisak sa adresama, brojevima telefona i radnim vremenom možete pronaći na www.panter.rs.

auto magazin srbija panter kocnice i elektrika beograd

POSTAVITE KOMENTAR

Molimo unesite svoj komentar
Unesite svoje ime

Još tekstova

Dacia Spring

Novi broj Auto magazina!

KOMENTARI

Dacia Spring