Isuzu izlaže D-MAX Expedition i Urban Monster na sajmu lova i ribolova

Na predstojećem Međunarodnom sajmu lova, ribolova i sporta LORIST u Novom Sadu, koji se održava od 28. septembra do 02. oktobra 2016. godine, Isuzu će izložiti dva "D-MAX" vozila, specijalno pripremljena i prilagođena lovcima, ali i svim ljubiteljima off-road avantura, u "Expedition" i "Urban Monster" verzijama.

Na predstojećem 49. Međunarodnom sajmu lova, ribolova i sporta (LORIST 2016), firma Trio Motors iz Novog Sada, ovlašćeni prodavac i serviser vozila marke Isuzu, predstaviće atraktivne pikap modele “D-MAX”, posebno namenjene lovcima, ribolovcima, ali i svima onima željnim pravih off-road avantura.

auto magazin rs srbija trio motors novi sad isuzu d-max

Posetiocima sajma biće prezentovana dva “Isuzu D-MAX Crew Cab 4WD” modela, od kojih je jedan u više nego atraktivnom “Expedition Truck” izdanju i “Planet” paketu opreme, sa povišenim klirensom i takozvanim lift kitom od čak pet inča, koji nastavlja stopama svog popularnog “pretka” – prvobitnog “Mad MAX” Monstera, prezentovanog na Salonu automobila u Beogradu, a kasnije i na Poljoprivrednom sajmu u Novom Sadu.

auto magazin rs srbija trio motors novi sad isuzu d-max

Drugi “D-MAX” pickup, “Urban Monster”, sa lift-kitom od dva inča, namenjen je nešto manje ekstremnim avanturama – dolazi u najvišem “Quasar” paketu opreme, sa automatskim menjačem, ali i bogatom dodatnom opremom, koju će naročito ceniti lovci.

Između ostalog, opremljen je i vitlom, roll-barom, a tu je i snorkel, za savladavanje vodenih prepreka čija dubina prelazi visinu motorskog prostora.

auto magazin rs srbija trio motors novi sad isuzu d-max

Uz atraktivne ISUZU modele i bogat izbor dodatne opreme, Trio motors je za Lorist 2016 obezbedio i sniženje cena, sa popustima i do 3.000 evra, specijalne uslove finansiranja, sa kamatnom stopom od 2,99 odsto, kao i bogat lager vozila, dostupnih u veoma kratkom roku, sa omogućenom test-vožnjom za potencijalne kupce.

auto magazin rs srbija trio motors novi sad isuzu d-max

POSTAVITE KOMENTAR

Molimo unesite svoj komentar
Unesite svoje ime

Još tekstova

Dacia Spring

Novi broj Auto magazina!

KOMENTARI

Dacia Spring