Auto magazin

Lexus LC 500h izaziva ne samo bojom

Lexus LC 500h izaziva ne samo bojom
14.05.2019.

Lexus je predstavio LC 500h “Matte Prototype“, novi prototip vodećeg kupea ovog brenda, na Salonu automobila u Barseloni 2019. godine.

auto-magazin-srbija-lexus-lc-500h-matte-prototypeOvo ostvarenje je još jedan primer napora prestižnog brenda da nastavi s inovacijama, ovoga puta koristeći specijalne boje sa originalnim teksturama.

auto-magazin-srbija-lexus-lc-500h-matte-prototypePrototip nosi boju pod nazivom “svemirsko narandžasto”, koja je inspirisana narandžastim tonovima koji se mogu videti kada gledate prema suncu u čistim zalascima.

Ova zanimljiva boja, mat završne obrade, dobro se složila sa polu-mat crnim točkovima od 21 inča (53 cm) i krovom od karbonskih vlakana uz aktivni zadnji spojler.

auto-magazin-srbija-lexus-lc-500h-matte-prototypeUpotreba boje “svemirsko narandžasta” važi i za kabinu, gde je korišćena kao kontrastni element na instrument tabli, upravljaču i bočnim stranama vrata.

auto-magazin-srbija-lexus-lc-500h-matte-prototypePrototip LC 500h “Mat prototip” uključuje Lexusov napredni višestepeni hibridni sistem sa samo-punjenjem, jedinstvenu ponudu u svom segmentu.

auto-magazin-srbija-lexus-lc-500h-matte-prototypeLexusova poznata hibridna tehnologija sa samo-punjenjem omogućava LC 500h da se ponovo napuni dok se vozi, bez potrebe za kablovima ili utikačima.

auto-magazin-srbija-lexus-lc-500h-matte-prototypeauto-magazin-srbija-lexus-lc-500h-matte-prototypeauto-magazin-srbija-lexus-lc-500h-matte-prototypeauto-magazin-srbija-lexus-lc-500h-matte-prototypeauto-magazin-srbija-lexus-lc-500h-matte-prototypeauto-magazin-srbija-lexus-lc-500h-matte-prototype

Komentari

Pogledajte ostale tekstove iz kategorije: Najnovije Svet

Sli ni tekstovi

Bez komentara

Tekst bez komentara

Ovaj tekst je bez komentara, da li želite da postavite prvi?

Napišite komentar

Napišite komentar

<

Komentari

Novi broj Auto magazina na kioscima!

prelistaj

Auto magazin na twitteru

vaši Komentari

Mnogo mu dobro "cuci" ta boja. Inace baš lep autic [...]

Postovani, Imam problem sa kompijuterom na Dacia Logan. Da li radite remont ili zamenu? [...]

Jedini način d se smanji stres u vožnji je da ne vozite, znači to će [...]

Koliko košta ovaj skuter [...]

Da, potrebno je. [...]

Da li je potrebno periodicno raditi re atest CNG s obzirom da je fabricki ? [...]

preuzmite auto magazin za android

Translate magazinauto.com

Preuzmite Auto magazin za android

Translate »