Auto magazin

Otvorena Virtual Casa 500 u čast 63. rođendana Fijata 500

Otvorena Virtual Casa 500 u čast 63. rođendana Fijata 500
04.07.2020.

Šezdeset tri godine su prošle od 4. jula 1957. godine, dana kada je FIAT svetu predstavio jedan od najpoznatijih automobila: model 500. Legendarni „Cinquino“ odmah je postao „brend ljubavi“, pravi društveni fenomen i ambasador za proizvode „Made in Italy“ širom sveta.

Njegov uspeh je potvrđen 2017. godine kada je FIAT 500 prve generacije – koji je narodu Italije darovao mobilnost i slobodu 50-ih godina prošlog veka – uvršten u stalnu kolekciju Muzeja moderne umetnosti (MoMA) u Njujorku, svetski poznatog hrama umetnosti i dizajna. Sa drugom generacijom iz 2007. godine FIAT 500 je postao simbol italijanske mode i stila koji je osvojio svet.

Sada, u 2020. godini, treća generacija, model New 500, ponovo je spreman da napravi revoluciju urbane mobilnosti u ime održivosti, uz pomoć inovacija i tehnologije.

Virtual Casa 500: virtuelni muzej za proslavu rođendana ikone

Danas, 4. jula 2020. godine – na rođendan modela 500 – u Torinu, rodnom mestu prve generacije legendarnog automobila, gde je sve počelo, počinju različita dešavanja. Proizvodnja modela Novog 500 počela je na potpuno renoviranim proizvodnim linijama fabrike Mirafiori, a četvrti sprat muzeja umetnosti Pinacoteca Agnelli, koji se nalazi u Lingoto kompleksu, domaćin je postavke Virtual Casa 500.

Virtuelni muzej, u kome su izložene prošlost, sadašnjost i budućnost modela 500 je stalna postavka koju možete da pogledate pomoću vašeg pametnog telefona, računara ili tableta. U pitanju je dinamično putovanje od 50-ih godina prošlog veka do danas.

Proces poručivanja Cabriolet New 500 „la Prima“ je sada otvoren

Svakako to nije sve kada su u pitanju rođendanska iznenađenja.

Od danas, 4. jula 2020. godine, počinje procedura poručivanja kabriolet New 500 „la Prima“ kod ovlašćenih distributera. Ovaj model predstavljen je u Milanu 4. marta, u obliku numerisane Launch Edition verzije, dok je 8. juna održana prezentacija New 500 „la Prima“ hečbeka, dostupnog onlajn za rezervacije, zajedno sa kabriolet verzijom.

Kupce koji su rezervisali ograničenu seriju kabrioleta New 500 „la Prima“ – koja je rasprodata za tili čas – kontaktiraće direktno ovlašćeni distributeri koje su odabrali kako bi započeli proces u kom menjaju svoju on line poslatu zainteresovanost za ovaj model u pravu porudžbinu samog automobila.

Komentari

Pogledajte ostale tekstove iz kategorije: Najnovije Svet

Sli ni tekstovi

Bez komentara

Tekst bez komentara

Ovaj tekst je bez komentara, da li želite da postavite prvi?

Napišite komentar

Napišite komentar

<

Komentari

Novi broj Auto magazina na kioscima!

Auto magazin na twitteru

vaši Komentari

Biće i više, ako se izdvoje Evropska Unija, SAd i KIna. Biće električni, biće autonomni, [...]

Mislim da je ovo već imao Audi A8 [...]

Hvala najlepše Tojoti. Svaka pomoć i solidarnost u ovakvoj situaciji su više nego dobrodošli. [...]

Sve pohvale za studente koji su svoje znanje i umeće pokazali u radu na ovom [...]

nema nista od kalkulacije. 90% onih koji iznajme vozilo znaju smao za gas i kocnicu [...]

Preuzmite Auto magazin za android