Redizajnirani Mercedes GLC 220 d 4Matic na testu Auto magazina

Led je probio GLK a nasledio ga je GLC. Mercedes je već dugo godina iskusan u SUV segmentu konstruisanom na platformi C klase, a povod za testiranje najnovijeg izdanja je redizajn.

Mercedes GLC je pravi porodični auto, sa dimenzijama koje su dovoljne kompaktne za snalaženje po gradu a dovoljno velike da unutrašnjost i prtljažnik mogu da pruže više nego pristojan komfor čak i zahtevnijim porodicama.

Auto magazin Srbija Test Mercedes-Benz GLC 220 d 4MATICNedavni redizajn je doneo određene stilske izmene, koje su možda najupečatljivije na zadnjim svetlima. Njihova estetika je pozajmljena sa najvećeg SUV modela koji nosi trokraku zvezdu – GLS-a.

U unutrašnjosti je napravljeno nešto više izmena. GLC je dobio potpuno digitalne instrumente i veliki multimedijalni displej. Mi smo testirali prilično bogato opremljenu verziju sa luksuznim aplikacijama od drveta i aluminijuma.

Auto magazin Srbija Test Mercedes-Benz GLC 220 d 4MATICNajveće izmene u redizajnu nastale su ispod lima. Umesto 2,2 dizelaša auto pokreće novi 2,0 motor koji već poznajemo iz E klase.

Oznaka GLC 220 d 4Matic govori da je pod haubom najsnažnija verzija dvolitarske mašine od 193 konjske snage, sa devetostepenim automatskim menjačem i pogonom na sva četiri točka…

Detaljajn test Mercedesa GLC 220 d 4Matic možete da pročitate u novom broju Auto magazina koji je na kioscima širom zemlje.

Auto magazin Srbija Test Mercedes-Benz GLC 220 d 4MATIC

POSTAVITE KOMENTAR

Molimo unesite svoj komentar
Unesite svoje ime

Još tekstova

Dacia Spring
Prijavite se na Newsletter Auto magazina

Novi broj Auto magazina!

KOMENTARI

Dacia Spring