Top klasa među kafe-mašinama: Jura Giga X3

Kafa je neizostavni deo jutra ali i prava poslastica za većinu ljudi. Često kažemo kako smo najbolju kafu pili u laundževima ili na specijalnim događajima gde su kafa i napici od kafe pripremljeni na profesionalnim kafe-aparatima.

Jedan od najnovijih koji će ostaviti utisak na ljubitelje kafe ali i na vlasnika u smislu pouzdanosti i održavanja je model Giga X3, čuvenog švajcarskog proizvođača Jura.

Najnovija mašina je nedavno stigla i u našu zemlju a predstavlja nam je generalni distributer i serviser, kompanija Espresso Planet.

Aparat ima kapacitet do 150 kafa. Osim različitih dužina espreso kafe, priprema različite napitke sa mlekom kao što su kapućino, makijato, late… Velika pogodnost je i to što istovremeno može da pripremi dva napitka, uključujući i one sa mlekom.

Auto magazin Srbija Jura Giga X3Odlikuju ga najviši kvalitet komponenti i preciznosti završne obrade, ali i mnoga haj-tek rešenja, među kojima je A.G.A. (Automatic Grinder Adjustment), odnosno automatsko podešavanje krupnoće mlina.

Jura Giga X3 ima sofisticiran sistem za podešavanje visine glave iz koje teče kafa u zavisnosti od vrste specijaliteta koji se priprema, a koji obezbeđuje i najfiniju penu.

Auto magazin Srbija Jura Giga X3Velika prednost ovog modela koji je u samom vrhu ponude profesionalnih kafe-aparata Jure je skraćeno vreme za dopunu i održavanje aparata. Veliki kontejner za kafu u zrnu prima jedan kilogram sa hermetičkim poklopcem koji čuva aromu.

Auto magazin Srbija Jura Giga X3Za povećanu autonomiju, odnosno količinu kafa pobrinuo se i veliki rezervoar za vodu, kao i spremište za iskorišćenu kafu. Sve to Giga X3 aparat čini pogodnim i za rad na terenu, odnosno za ketering službe ali i Coffee spotove velikih kompanija.

Za atraktivnost je zaslužna ne samo završna obrada u aluminijumu već i veliki displej osetljiv na dodir dijagonale 4,3 inča kojim se vrši odabir napitaka. Grafika visoke rezolucije obezbeđuje lako i intuitivno korišćenje čak i osobama koje prvi put koriste ovakvu mašinu.

Auto magazin Srbija Jura Giga X3Ništa manje nije važna ni higijena. Posuda za iskorišćenu kafu se uklanja jednom rukom i bezbedna je za mašinsko pranje. Glava za točenje kafe i proizvodnju pene se otvara jednim dodirom i lako se čisti. Potpuno automatski proces samočišćenja se aktivira jednim pritiskom na dugme.

Auto magazin Srbija Jura Giga X3Jura Giga X3 može da se koristi kao nezavisan uređaj ali i sa brojnim dodacima, među kojima su grejač šoljica za kafu i frižider za mleko. Po želji, može da se poruči i dodatak za žetone, odnosno za aktiviranje procesa pravljenja kafe uz pomoć kartice.

Auto magazin Srbija Jura Giga X3Aparat može da se testira i pogleda u izložbenom salonu kompanije Espresso Planet, u Ulici Džona Kenedija 31a na Novom Beogradu.

Kontakt telefon za sve informacije je 064/489-89-70.

[vc_video link=”https://youtu.be/5coKqylQ3BM”]

POSTAVITE KOMENTAR

Molimo unesite svoj komentar
Unesite svoje ime

Još tekstova

Dacia Spring

Novi broj Auto magazina!

KOMENTARI

Dacia Spring