Kit Commerce slavi 10. rođendan i poklanja do 10% popusta

Najveći lanac prodavnica rezervnih delova za sve automobile u Srbiji, Kit Commerce, slavi deseti rođendan uz obezbeđen popust na kompletan asortiman za sve svoje verne klijente

Plakat 10 godina sponzori_NOVI_na zahtev_crna slovaPovodom desetogodišnjice osnivanja, Kit Komerc će u narednih deset dana častiti kupce u maloprodajnim objektima sa popustom koji se kreće do deset posto na kompletan asortiman koji počinje da važi od danas i trajaće sve do 5. decembra u svim prodavnicama.

 

Za deceniju postojanja Kit Komerc je porastao u jednu od najvećih kompanija za promet rezervnim delovima, koja obuhvata lanac od 16 prodavnica u deset gradova Srbije – Beogradu, Novom Sadu, Čačku, Kragujevcu, Užicu, Subotici, Nišu, Šapcu, Pančevu i Kraljevu.

auto magazin srbija kit komerc kit commerce stari vizuelni identitet
Ovako su izgledale prodavnice Kit Commerca nekada

U sastavu kompanije je servis vozila u Ulici Vojvode Stepe u Beogradu, kao i magacinski prostor u Leštanima za koji može da se pohvali da je najveći u Srbiji kada je u pitanju trgovina rezervnim delovima za automobile.

Detaljan spisak maloprodajnih objekata sa brojevima telefona, adresama i radnim vremenom možete pronaći na www.kitcommerce.rs.

Ekipa Auto magazina čestita jubilej Kit Komercu, sa željom da u budućnosti postane još veći i uspešniji.

auto magazin kit commerce kit komerc pancevo i sabac
Kit Commerce je prošle godine dobio novi vizuelni identitet

POSTAVITE KOMENTAR

Molimo unesite svoj komentar
Unesite svoje ime

Još tekstova

Dacia Spring

Novi broj Auto magazina!

KOMENTARI

Dacia Spring