Auto magazin

Autopromet proslavio četvrt veka uspešnog rada

Autopromet proslavio četvrt veka uspešnog rada
13.02.2017.

Zahvaljujući konstantnom radu i usavršavanju, nekada mali porodičan posao se razvio u uspešan servis i salon automobila.

Prepoznavši važnost unapređivanja, Autopromet se posvetio obučavanju kadra u programima GM akademije i ulaganju u najmodernije alate i tehnologije što im omogućava visok kvalitet usluga koje pružaju i produktivnost na visokom nivou.

Dokaz za to je i sertifikat R-MAX koji ova kompanija poseduje od 2015. godine. O procesu prilagođavanja za ovaj sertifikat brinuli su eksperti iz Japana i Mađarske.

Ključ uspeha Autoprometa je pre svega u velikoj posvećenost zahtevima i potrebama klijenata. Njima su na raspolaganju čak i usluge prijema vozila van radnog vremena, korišćenje zamenskih vozila po veoma povoljnim cenama (1500 din/8 sati), a aktivan je i „hotel za gume“ (100 din po gumi mesečno).

Sve usluge moguće je dogovarati i zakazivati kako putem društvenih mreža, tako i kroz opcije sistema „myOpel“ – putem web sajta i aplikacije na mobilnim telefonima.

auto magazin srbija autopromet opel

Autopromet je u velikoj meri uspeo da promeni navike vlasnika starijih i novih vozila. Tako vlasnicima Opelovih vozila stoje na raspolaganju programi “4+” i “7+” koji podrazumevaju popuste na delove i usluge  za vlasnike starijih vozila.

Pored toga, klijenti mogu da se opredele i za takozvane „alternativne  delove”. Tim putem, vlasnici svoje vozilo održavaju na najstručniji mogući način, ali po prihvatljivijim cenama.

Nisu zaboravljeni ni vlasnici onih „novijih“ vozila čija garancija je zvanično istekla. Putem programa „Good will“ koji predstavlja zajedničko učešće Opela i servisa u eventualnim većim kvarovima i troškovima klijenta nastalim u periodu po isteku garantnog roka, može se značajno jeftinije i pažljivije voditi briga o vozilu.

Rezultati  ovakvog pristupa nisu mogli da izostanu, pa je Autopromet i u prošloj godini bio ovlašćeni Opel servis sa najvećim brojem klijenata u Srbiji, dok se služba prodaje dugi niz godina izdvaja na vrhu po broju prodatih Opel automobila.

Komentari

Pogledajte ostale tekstove iz kategorije: Info

Slični tekstovi

Bez komentara

Tekst bez komentara

Ovaj tekst je bez komentara, da li želite da postavite prvi?

Napišite komentar

Napišite komentar

<

Komentari

Novi broj Auto magazina!

Auto magazin na twitteru

vaši Komentari

Ako se pogleda statistika koliko vozila se zapalilo, i to samo od sebe, Tesla bi [...]

Hteo bi da radim torziju na peugeot 206 xs, interesuje me cena i dal [...]

Interesujeme jaris hibrid 15litar motor kolikoce kostati dobijlse sunvencija I koliko Kosta za kes [...]

Prelepi, kao i do sada! [...]

Pozdrav ne radi mi zadnja vuca audi a 3 2014 god qwattro koji moze biti [...]

Bolji je Opel Grandland 2.2 disel 177 ps [...]

Preuzmite Auto magazin za android