Citroën dizel venovi od 10.490 evra bez PDV-a

Sitroen je obezbedio specijalne cene svojih lakih dostavnjaka za sve one koji bi da kupe vozilo na firmu. U pitanju su "C3", "C4" i "berlingo", svi sa dizel motorima. Navedeni modeli se registruju kao teretna vozila, pa se iz tog razloga odbija PDV.

Sitroen je obezbedio specijalne cene svojih lakih dostavnjaka za sve one koji bi da kupe vozilo na firmu. U pitanju su “C3”, “C4” i “berlingo”, svi sa dizel motorima. Navedeni modeli se registruju kao teretna vozila, pa se iz tog razloga odbija PDV.

“Sitroen C3 ven” je opremljen “1,4 HDi” motorom od 70 KS. Nema zadnje sedište pa je ukupna nosivost 335 kilograma. Njegova cena je 10.490 evra bez PDV-a. Na spisku standardne opreme nalaze se ESP, prednji vazdušni jastuci, klima-uređaj, elektro-podesivi retrovizori i elektro-podizači prednjih prozora.

Auto magazin_povratak sitroena (2)

“Sitroen C4 biznis” ima pet sedišta i posebno odvojen tovarni prostor nosivosti 75 kilograma. Pokreće ga “1,6 HDi” ditelaš od 92 konjske snage. Njegova oprema je bogatija za sistem pomoći prilikom kretanja na uzbrdici, bočne vazdušne jastuke, maglenke, tempomat i putni računar. Ovako opremljen “C4 biznis” košta 12.290 evra bez PDV-a.

Auto magazin Citroen C4 6

“Sitroen berlingo” je u ponudi sa dve verzije karoserije i motora uz pet sedišta za putnike i 666 kilograma nosivosti. Pored klasične karoserije, tu je i produžena verzija sa 4628 mm dužine. “Berlingo biznis L1” ima dizel motor od 75 KS, a “berlingo biznis maksi” od 90 “konja”.

auto magazin citroen van dizel za pravna lica

Cena za kraću verziju je 12.290 a za dužu 13.120 evra. DOdatne informacije o Sitroenovoj ponudi možete pronaći na www.citroen.rs.

POSTAVITE KOMENTAR

Molimo unesite svoj komentar
Unesite svoje ime

Još tekstova

Dacia Spring
Prijavite se na Newsletter Auto magazina

Novi broj Auto magazina!

KOMENTARI

Dacia Spring