Džip prijatelj takmičenja u američkom fudbalu

Brend Džip je postao zvanični prijatelj Srspke asocijacije američkog fudbala (SAAF). Kao rezultat saradnje SAAF-a i kompanije Fiat Automobili Srbija, ove godine će biti održan prvi derbi  u ameročkom fudbalu pod nazivom Džip Boul(Jeep Bowl).

Marka Džip je simbol američke auto industrije, i zato je  saradnja sa Asocijacijacijom američkog fudbala došla sasvim prirodno i u skladu je sa glavnom porukom Brenda – „Izađite na teren i dajte sve od sebe“.

[ot-caption title=”Džip prijatelj Srpske asocijacije američkog fudbala” url=”http://www.magazinauto.com/wp-content/uploads/2014/04/Auto-magazin-radbi-wrangler-tricolore.jpg”]

Marketing menadžer kompanije FAS Boris Čulković  je pozvao  sve zainteresovane da se pridruže ovom takmičenju koje će se održati u subotu, 12. aprila 2014. godine u Beogradu od 15h, na terenu na Adi Ciganliji.

„Ono što je za našu kompaniju vrlo važno je da se radi o derbiju između  beogradskih Vukova i kragujevačkih Divljih Veprova. Radi se o predstavnicima dva grada u kojima je naša kompanija Fiat Automobili Srbija  pozicionirana, pa otuda ovaj derbi za nas ima i simbolični značaj.“ – rekao je Čučkovič, i dodao da je svako ko je do sada imao prilike da prati američki fudbal u Srbiji dobro zna koliko je rivalitet ovih klubova, ali ono što je najlepše i najdragocenije je da se radi samo o velikom rivalitetu na terenu. Van njega postoji veliko prijateljstvo i velika želja da se popularizuje ovaj sport. Nadamo se uspešnoj saradnji, kao i da će ovo takmičenje postati deo tradicije u našoj zemlji.

POSTAVITE KOMENTAR

Molimo unesite svoj komentar
Unesite svoje ime

Još tekstova

Dacia Spring

Novi broj Auto magazina!

KOMENTARI

Dacia Spring