EKSKLUZIVA: Novi Citroën C4 stigao u Srbiju!

1

Uvoznik vozila marke Citroën za našu zemlju, kompanija Avtonova KAB, omogućila je novinarima da se iz prve ruke upoznaju sa najnovijim modelom ovog francuskog proizvođača automobila.

S obzirom da nisu moguća putovanja na međunarodne prezentacije koje su ranije bile uobičajen način predstavljanja noviteta evropskim novinarima, Citroën je odlučio da pošalje svoje demo primerke u Srbiju.

Auto magazin Srbija Citroen C4Tako smo dobili mogućnost da testiramo vozila sa maksimalnom opremom, i što je najzanimljivije, u atraktivnim dezenima enterijera kakve ćemo teško videti kod nas.

Testirali smo primerak sa 1,2 turbo-benzincem od 130 konja, za koji verujemo da će biti najčešći izbor naših kupaca. Sa osmostepenim automatikom je prava mera za gradsku i vožnju auto-putem.

Auto magazin Srbija Citroen C4Novi Citroën C4 može da se pohvali progresivnim vazdušnim jastucima koji vožnju čine ozbiljno komfornijom, pogotovo po našim lokalnim putevima koji nisu baš u najboljem stanju.

Osim što dobro upija sitne neravnine, auto prijatno “pliva” preko prevoja, sa nežnom stabilizacijom karoserije.

Auto magazin Srbija Citroen C4Luksuzna unutrašnjost je ne samo atraktivna na pogled, već je vrlo praktična. Evidentno je da su se konstruktori trudili da auto projektuju sa promišljanjem, prilagođavajući ga stvarnim potrebama današnjice…

Naravno, osim benzinaca, u ponudi će i dalje biti dizelaši, kao i potpuno električna verzija koju smo takođe imali prilike da testiramo.

Više o najnovijem Citroënu C4 pročitajte u sledećem izdanju Auto magazina.

Auto magazin Srbija Citroen C4

POSTAVITE KOMENTAR

Molimo unesite svoj komentar
Unesite svoje ime

Još tekstova

Dacia Spring
Prijavite se na Newsletter Auto magazina

Novi broj Auto magazina!

KOMENTARI

Dacia Spring