Auto magazin

Ekskluzivno: Auto magazin na Jeep Camp 2019

Ekskluzivno: Auto magazin na Jeep Camp 2019
18.07.2019.

Jeep Camp se tradicionalno organizuje svakog jula na različitim lokacijama. Prošle godine je bio u Austriji, o čemu ste mogli da čitate u specijalnoj reportaži.

auto magazin srbija jeep camp 2019Ove godine, mesto okupljanja Jeep entuzijasta iz celog sveta je u Italiji, tačnije u mestu San Martino di Castrozza.

auto magazin srbija jeep camp 2019Ekipa Auto magazina je imala privilegiju da među malobrojnim novinarima prisustvuje otvaranju kampa, tačnije novinarskom danu, koji je rezervisan neposredno pre nego što će postati gužva.

auto magazin srbija jeep camp 2019Ekskluziva je počela još na samom aerodromu u Veneciji, gde nas je na parkingu dočekao najbolji mogući prevoz do planinskog gradića u Dolomitima – Jeep Grand Cherokee TrackHawk, sa V8 motorom zapremine 6,2 litre od neverovatnih 710 KS.

auto magazin srbija jeep camp 2019Sa tom snagom je ubedljivo najsnažniji serijski SUV na svetu. Do stotke ubrzava za neverovatnih 3,7 sekundi a maksimalna brzina mu je 290 km/h. Od njega je brži samo Lamborghini Urus, kome je do stotke potrebna svega desetinka manje.

auto magazin srbija jeep camp 2019Jeep Camp 2019 je bio idelana prilika da se Evropi predstavi najveći novitet u Jeep gami – pickup Gladiator. Nastao je na produženoj šasiji Jeepa Wrangler.

auto magazin srbija jeep camp 2019Naravno, sve je začinjeno OffRoad vožnjama, tako da smo imali prilike da testiramo Jeep Cherokee ali i kratki Wrangler i to u Rubicon verziji spremnoj za najzahtevnije terene.

auto magazin srbija jeep camp 2019Više o ovoj Jeep avanturi pročitajte u novom broju Auto magazina, koji će se pojaviti na kioscima krajem meseca.

auto magazin srbija jeep camp 2019auto magazin srbija jeep camp 2019auto magazin srbija jeep camp 2019

Komentari

Pogledajte ostale tekstove iz kategorije: Aktuelno Najnovije

Sli ni tekstovi

Bez komentara

Tekst bez komentara

Ovaj tekst je bez komentara, da li želite da postavite prvi?

Napišite komentar

Napišite komentar

<

Komentari

Novi broj Auto magazina na kioscima!

prelistaj

Auto magazin na twitteru

vaši Komentari

Unutra osveženje, digitalni instrumenti i klima, spolja restilizacija sedmice [...]

Nažalost kod nas kupovina zimskih guma opterećuje značajno budžet, tako da se one vrlo često [...]

Poštovani, hvala Vam što ste nam javili da navedena web stranica više ne postoji. U [...]

Da li ste proverili na kom sajtu čovek završi kada klikne na link? [...]

Prelep, pogotovo zadnji deo [...]

preuzmite auto magazin za android

Translate magazinauto.com

Preuzmite Auto magazin za android

Translate »