Ekskluzivno: Auto magazin na Jeep Camp 2019

Jeep Camp se tradicionalno organizuje svakog jula na različitim lokacijama. Prošle godine je bio u Austriji, o čemu ste mogli da čitate u specijalnoj reportaži.

auto magazin srbija jeep camp 2019Ove godine, mesto okupljanja Jeep entuzijasta iz celog sveta je u Italiji, tačnije u mestu San Martino di Castrozza.

auto magazin srbija jeep camp 2019Ekipa Auto magazina je imala privilegiju da među malobrojnim novinarima prisustvuje otvaranju kampa, tačnije novinarskom danu, koji je rezervisan neposredno pre nego što će postati gužva.

auto magazin srbija jeep camp 2019Ekskluziva je počela još na samom aerodromu u Veneciji, gde nas je na parkingu dočekao najbolji mogući prevoz do planinskog gradića u Dolomitima – Jeep Grand Cherokee TrackHawk, sa V8 motorom zapremine 6,2 litre od neverovatnih 710 KS.

auto magazin srbija jeep camp 2019Sa tom snagom je ubedljivo najsnažniji serijski SUV na svetu. Do stotke ubrzava za neverovatnih 3,7 sekundi a maksimalna brzina mu je 290 km/h. Od njega je brži samo Lamborghini Urus, kome je do stotke potrebna svega desetinka manje.

auto magazin srbija jeep camp 2019Jeep Camp 2019 je bio idelana prilika da se Evropi predstavi najveći novitet u Jeep gami – pickup Gladiator. Nastao je na produženoj šasiji Jeepa Wrangler.

auto magazin srbija jeep camp 2019Naravno, sve je začinjeno OffRoad vožnjama, tako da smo imali prilike da testiramo Jeep Cherokee ali i kratki Wrangler i to u Rubicon verziji spremnoj za najzahtevnije terene.

auto magazin srbija jeep camp 2019Više o ovoj Jeep avanturi pročitajte u novom broju Auto magazina, koji će se pojaviti na kioscima krajem meseca.

auto magazin srbija jeep camp 2019auto magazin srbija jeep camp 2019auto magazin srbija jeep camp 2019

POSTAVITE KOMENTAR

Molimo unesite svoj komentar
Unesite svoje ime

Još tekstova

Dacia Spring
Prijavite se na Newsletter Auto magazina

Novi broj Auto magazina!

KOMENTARI

Dacia Spring