Fiat 500 Hybrid na super-testu Auto magazina

1

Sledeća tri meseca ekipa Auto magazina će se družiti sa Fijatom 500 Hybrid. Iako je već duži niz godina na tržištu, povod za duže testiranje je potpuno novi motor zapremine 999 kubika sa 70 konja.

Iako stiže kao zamena za odlazeći 1,2 motor, ima jednu konjsku snagu više i drugačiju krivu isporuke snage i obrtnog momenta. Za to je zaslužna tehnologija lakog hibrida, čiji je zadatak da smanji emisiju izduvnih gasova.

Fiat 500 Hybrid

U vožnji se ponaša nešto drugačije, pre svega zbog toga što je dosta elastičniji na niskim obrtajima, pa nije potrebno “vrteti” ga, bar ne u gradskoj vožnji.

Na test smo preuzeli primerak sa Launch Edition paketom opreme. Reč je o lansirnoj ediciji koja standardno sadrži dosta opreme koja se inače doplaćuje.

Fiat 500 Hybrid

Posebno su atraktivna sedišta od materijala dobijenim reciklažom PVC ambalaže sakupljene iz mora i sa kopna. Napravljena su u saradnji sa Seauqual inicijativom koja se bavi reciklažom otpadnih materija.

Fiat 500 Hybrid

Prvi deo super-testa fiće sa novim motoro od ukupno tri, pročitajte u najnovijem izdanju Auto magazina koje je uveliko na kioscima širom zemlje!

Fiat 500 Hybrid

POSTAVITE KOMENTAR

Molimo unesite svoj komentar
Unesite svoje ime

Još tekstova

Dacia Spring
Prijavite se na Newsletter Auto magazina

Novi broj Auto magazina!

KOMENTARI

Dacia Spring