Gde je kreativnost, tu je i Mini

1

Kao partner Letnjeg Vivaldi foruma koji je organizovala Mokrogorska poslovna škola novog doba od 15. do 17. juna, Mini Srbija predstavio se učesnicima, odnosno domaćim i regionalnim ekspertima iz oblasti marketinga svojim atraktivnim modelima, ali i zanimljivom aktivacijom.

Učesnici Foruma su najpe imali mogućnost da se upoznaju sa modelima Mini Cabrio Cooper S, Mini Cooper S Brick Line Edition, Mini Cooper SE Countryman All 4 i Mini Countryman John Cooper Works koji su bili izloženi na centralnom platou Drvengrada.

MINI Srbija na Letnjem Vivaldi Forumu

Sledećeg dana organizovana je i kreativna radionica pod nazivom „MINI BIG LOVE Creative Workshop“ u okviru koje je svaki učesnik imao mogućnost da se oproba u uzbudljivom oslikavanju murala i da u potpunosti oslobodi svoju kreativnost.

U tome im je pomogla istaknuta beogradska street art umetnica, Aleksandra Petković, koja je vodila radionicu, podelivši sa zainteresovanima korisne trikove i veštine potrebne za uzbudljivo oslikavanje sprejevima.

MINI Srbija na Letnjem Vivaldi Forumu

Ključni motiv druženja bio je Minijev čuveni slogan „We are all different, but pretty good together“ kojem je na kraju pripalo centralno mesto na umetničkom delu.

Zajednički rad rezultirao je razigranim muralom na platnenoj površini od 4×2 m, čiji su sastavni delovi podeljeni svakom učesniku Foruma, kako bih ih stalno podsećali na to da zajedno možemo sve i da je uvek pravo vreme za avanturu!

MINI Srbija na Letnjem Vivaldi Forumu

POSTAVITE KOMENTAR

Molimo unesite svoj komentar
Unesite svoje ime

Još tekstova

Dacia Spring
Prijavite se na Newsletter Auto magazina

Novi broj Auto magazina!

KOMENTARI

Dacia Spring