Kolarovu uručena Lada Niva

Još jedna lepa uspomena Aleksandra Kolarova na Svetsko prvenstvo u Rusiji - danas mu je na poklon uručena Lada Niva u produženoj verziji. Ponosno će moći da je parkira uz daleko skuplje automobile, gde god da se pojavi

Danas je svečano uručena Lada Niva Aleksandru Kolarovu koji je auto dobio na poklon zbog toga što je dao prvi gol na potpuno novom stadionu Samara Arena.

auto magazin srbija aleksandar kolarov lada niva

Da podsetimo, Kolarov je gol dao na utakmici naše reprezentacije protiv Kostarike na Svetskom fudbalskom prvenstvu održanom u Rusiji.

auto magazin srbija aleksandar kolarov lada niva

Gubernator samarskog regiona je imao želju da nagradi strelca prvog gola na novom stadionu, a Kolarov je imao sreću da bude prvi. Nagrada je Lada Niva i to produžena verzija.

auto magazin srbija aleksandar kolarov lada niva

Ključeve je Aleksandru Kolarovu u prostorijama kompanije Rusauto svečano uručio ambasador Rusije u Srbiji, Aleksandar Čepurin.

auto magazin srbija aleksandar kolarov lada nivaauto magazin srbija aleksandar kolarov lada nivaauto magazin srbija aleksandar kolarov lada nivaauto magazin srbija aleksandar kolarov lada nivaauto magazin srbija aleksandar kolarov lada nivaauto magazin srbija aleksandar kolarov lada nivaauto magazin srbija aleksandar kolarov lada nivaauto magazin srbija aleksandar kolarov lada niva

 

POSTAVITE KOMENTAR

Molimo unesite svoj komentar
Unesite svoje ime

Još tekstova

Dacia Spring

Novi broj Auto magazina!

KOMENTARI

Dacia Spring