Mini Countryman Cooper S All4 na testu Auto magazina

1

Mini Countryman je jedan od onih automobila koji morate da probate, ukoliko tražite manji sportski SUV. Tek kada sednete za volan shvatite da je ovo najupravljiviji i najlepši SUV za vožnju u svojoj klasi.

Na našem testu našla se redizajnirana verzija koja se lako prepoznaje po zadnjim svetlima sa Union Jack grafikom, odnosno u motivu britanske zastave. Izmenjeno je još dosta toga u unutrašnjosti i cilju poboljšanja komfora putnika.

Na svu sreću, dvolitarski turbo-benzinac je ostao netaknut, bez elemenata elektrifikacije. Raspolaže sa 192 konjske snage koje ga po gradu čine pravom teleport mašinom.

Pogon je na sva četiri točka a menjač osmostepeni automatik. Sa njim možete na skijanje ali i na druge, ozbiljno duge staze. Na auto-putu je prava lađa, dok je u gradu više nego praktičan.

Sa cenom koja počinje od 26.400 evra, Mini Countryman je više nego zanimljiva tema za razmišljanje. U verziji Cooper sa sa motorom kao u test primerku, dostupan je već od 31.990 evra.

Više detalja o ovom atraktivnom automobilu pročitajte u aktuelnom izdanju Auto magazina koje je još malo na kioscima, dok uskoro ne izađe novi broj…

POSTAVITE KOMENTAR

Molimo unesite svoj komentar
Unesite svoje ime

Još tekstova

Dacia Spring

Novi broj Auto magazina!

KOMENTARI

Dacia Spring