Moderna multimedija u retro izdanju za starija Porsche vozila

Porsche je poznat kao proizvođač koji podjednako vodi računa o svojim kupcima, bilo da su u pitanju najnoviji modeli ili starovremenska vozila.

Za ove druge trudi se da prilagodi najnovije multimedijalne uređaje retro dizajnu, kako bi se dobro uklopili i u starije modele.

Prvi nosi oznaku PCCM i namenjen je oldtajmerima sa DIN-1 veličinom uređaja. Može da se ugradi, na primer, u sve 911 modele od šezdesetih pa sve do 993 iz sredine devedesetih.

Porsche-Classic-Communication-ManagementOsim što izgleda retro i savršeno se uklapa u konzolu, PCCM uređaj ima displej osetljiv na dodir dijagonale 3,5 inča. Osim DAB digitalnog radija ima AUX i USB konektore, Bluetooth konekciju za mobilni telefon ali i navigaciju.

Naravno, tu su i Android Auto i Apple Car Play mogućnost povezivanja sa najnovijim mobilnim telefonima.

Porsche-Classic-Communication-ManagementPCCM Plus je veći uređaj, sa takozvanim Double DIN, odnosno DIN-2 standardom, dizajniran za Porsche 996 i prvu generaciju Boxtera (986). Ima sedmoinčni displej i sve funkcije koje smo već pobrojali za manji uređaj.

Porsche-Classic-Communication-ManagementOba uređaja već mogu da se poruče, i što je takođe zanimljivo, dolaze u retro pakovanju, odnosno retro dizajniranoj kutiji. U Evropi cena počinje od 1.439,89 evra za PCCM, odnosno od 1.606,51 evro za PCCM Plus uređaj.

Porsche-Classic-Communication-ManagementPROČITAJTE I:

Najnovija multimedija u retro pakovanju

POSTAVITE KOMENTAR

Molimo unesite svoj komentar
Unesite svoje ime

Još tekstova

Dacia Spring

Novi broj Auto magazina!

KOMENTARI

Dacia Spring