“Nedelja čuda” donosi niže cene za Alfa, Fiat i Jeep modele

1

Od 7 do 14. juna u svim dilerstvima kompanije FCA Srbija trajaće tradicionalna prodajna manifestacija “Nedelja čuda” na kojoj će u ponudi biti novi automobili po posebnim uslovima i pogodnostima

Kompanija FCA Srbija najavljuje tradicionalnu prodajnu manifestaciju pod nazivom “Nedelja čuda” (The Week of Miracles). Od 7. do 14. juna 2021. godine, kupci će imati priliku da po posebnim pogodnostima odaberu novo vozilo iz Alfa Romeo, Fiat i Jeep game u svim prodajnim salonima dilera kompanije FCA Srbija, pod sloganom „Izbor imaš i sedam dana da biraš“.

Auto magazin Srbija Test Fiat 500L Cross 1.3 MultiJet

„Nedelja čuda i ove godine donosi široku i kvalitentu ponudu vozila iz game naših brendova. Sa ciljem da zadovolji potrebe klijenata u potrazi za novim vozilom, u pripremi prodajne manifestacije nisu izostale ponude noviteta, posebni paketi opreme i finansiranja, modeli iz različitih segmenata u posebno formiranom popularnom cenovnom rangu i odmah dostupni za isporuku. Za vreme trajanja “Nedelje čuda”, kupci će moći da se detaljno upoznaju sa našom, s pravom nazvanom, čudesnom cenovnom ponudom, u nešto dužem vremenskom intervalu nego što smo navikli u ovoj našoj prodajnoj akciji, pogledaju automobile, o njima razgovaraju sa stručnim prodajnim osobljem i kupe model za koji se odluče “, izjavio je Igor Ševo, komercijalni direktor u FCA Srbija.

Fiat Ducato

Prepoznatljiva manifestacija “Noć čuda” po drugi put, prerasla je u prodajni događaj koji traje sedam dana i sada se već po šesti put organizuje širom Srbije u svim ovlašćenim dilerstvima istovremeno (Fiat, Jeep, Alfa Romeo, Fiat Professional). U jednoj nedelji umesto u jednom danu se prevashodno kupcima i prodajnom osoblju osigurava bezbedna komunikacija, odabir i kupovina, a ujedno i više vremena za odluku. Dodatno vreme nije neophodno za većinu modela u ponudi ovogodišnje “Nedelje čuda” jer je veliki broj najtraženijih modela odmah dostupan za isporuku.

Auto magazin Srbija Super Test Fiat 500 BSG Hybrid

I ove godine pripremljene su atraktivne mogućnosti kada su dodatni paketi opreme u pitanju u vidu specijalnih popusta i gratis opcionala, kako za vozila na stanju tako i ona u prispeću koja se poručuju uz odgovarajući “The Week of miracles” promo kod. Modeli brenda Fiat u “Nedelji čuda” nude onaj cenovni rang tražen od strane velikog broja klijentata. Tako je Tipo sedan iz C segmenta dostupan i za 10.990 eura, dok novi Tipo HB ili porodični 500L, za koga i dalje važi program reciklaže, mogu da se nabave za 11.990 evra. Po istoj ceni može da se nabavi i hibridna verzija atraktivnog Fiat 500 modela. Dodatne informacije možete pronaći na  https://www.fiatakcija.com/week-of-miracles-2021/.

Test Fiat Tipo Cross

POSTAVITE KOMENTAR

Molimo unesite svoj komentar
Unesite svoje ime

Još tekstova

Dacia Spring

Novi broj Auto magazina!

KOMENTARI

Dacia Spring