Auto magazin

Opel za medalju: podrška sportistima, naučnicima i muzičarima

Opel za medalju: podrška sportistima, naučnicima i muzičarima
02.03.2018.

Opelovim automobilima prvi će na put krenuti najbolji srpski skijaši Nevena Ignajtović i Marko Stevović, jedna od naših najuspešnijih strelkinja u istoriji Zorana Arunović, svetski klupski prvaci u basketu Zemun 3×3 (Nikola Vuković, Marko Dugošija, Lazar Rašić, Bogdan Dragović), višestruki šampion u karateu Uroš Mijalković, evropska prvakinja u sportskom penjanju Staša Gejo, kao i učenici profesorke Danijele Rakić iz Muzičke škole Kosta Manojlović.

„Putovanja su jedna od najvećih stavki u budžetu kada je reč o odlasku na međunarodna takmičenja. Zbog toga, nažalost, brojni mladi i izuzetno talentovani sportisti odustaju od nadmetanja i važnog dela svojih sportskih karijera, a neki opterećeni tim brigama putuju na takmičenja i nisu dovoljno koncentrisani na sportski teren.

direktor Dragan Nenadovic sa sportistima

Naša kompanija je odlučila da ih podrži i obezbedi im nove, kvalitetne i udobne automobile,kako bi mogli da ostvaruju sav svoj potencijal”, rekao je Dragan Nenadović, direktor Opela za Srbiju, Bugarsku, Crnu Goru, Makedoniju i Albaniju ,dodajući da je Opel prepoznatljiv kao kompanija koja vodi računa o društveno odgovornom poslovanju.

Skijašica Nevena Ignjatović, koja će prva krenuti na Svetski kup u Kran Montanu u Švajcarskoj, istakla je da je veoma zahvalna što je deo ove kampanje i što je Opel prepoznao problem sa kojim se susreću sportisti iz manje zastupljenih sportova.

“Izuzetno je teško kada na takmičenja odlazite opterećeni, jer u individualnom sportu nijanse odlučuju ko je pobednik, a ko nije.

Nevena Ignjatovic

Bilo je situacija kada smo prevoz uspevali da obezbedimo tek na sam dan puta, ali se dešavalo i da su nam se kola kvarila, pa nismo ni stizali na takmičenja. Zato za mene ovakav potez kompanije Opel Srbija ima neprocenjiv značaj”, rekla je Nevena.

Za novu sezonu i odbarnu titule klupskog svetskog prvaka u basketu pripremaju se Bogdan Dragović, Nikola Vuković, Marko Dugošija i Lazar Rašić iz tima Zemun 3×3.

Opel za medalju

“Pripreme smo započeli pre mesec dana, a početak nove sezone koje će ove godine trajati do oktobra, očekuje nas već početkom aprila.

Izuzetno smo zahvalni Opelu što nam je omogućio da ove godine bezbedno stignemo na turnire širom Evrope i fokusiramo se samo na igru”, rekao je Bogdan Dragović.

3x3 Zemun

Komentari

Pogledajte ostale tekstove iz kategorije: Info Najnovije

Slični tekstovi

Bez komentara

Tekst bez komentara

Ovaj tekst je bez komentara, da li želite da postavite prvi?

Napišite komentar

Napišite komentar

<

Komentari

Novi broj Auto magazina!

Auto magazin na twitteru

vaši Komentari

Ako se pogleda statistika koliko vozila se zapalilo, i to samo od sebe, Tesla bi [...]

Hteo bi da radim torziju na peugeot 206 xs, interesuje me cena i dal [...]

Interesujeme jaris hibrid 15litar motor kolikoce kostati dobijlse sunvencija I koliko Kosta za kes [...]

Prelepi, kao i do sada! [...]

Pozdrav ne radi mi zadnja vuca audi a 3 2014 god qwattro koji moze biti [...]

Bolji je Opel Grandland 2.2 disel 177 ps [...]

Preuzmite Auto magazin za android