Ovo je nova Toyota Crown za Japan

Toyota Crown je prestižna limuzina koja se proizvodi već u 15 generacija. Najnovija je predstavljena za japansko tržište, sa dva hibridna i jednim benzinskim motorom

Verovali ili ne, ovo je već 15. generacija Tojotine prestižne limuzine Crown. Sve verzije dolaze sa multilink prednjim i zadnjim ogibljenjem, a osim zadnjeg u ponudi je i pogon na sva četiri točka.

auto magazin srbija toyota crown

Kupci u Japanu će imati izbor od tri motora. Prvi je 2,5 litarski benzinac sa 226 konjskih snaga i to u kombinaciji sa zadnjim i 4×4 pogonom.

auto magazin srbija toyota crown

Reč je o hibridu, baš kao i u slučaju 3,5 litarskog V6 benzinca koji u kombinaciji sa elektro-motorom snage 180 konja ukupno postiže 359 konjskih snaga. V6 hibrid je vrhunac ponude i dostupan je samo sa zadnjim pogonom.

auto magazin srbija toyota crown

Treći motor je 2,0 turbo-benzinac od 245 KS sa osmostepenim automatskim menjačem i 350 Nm. Početna cena u Japanu je 4.606.200 jena za osnovni turbo-benzinski Crown, što je oko 35.900 evra.

auto magazin srbija toyota crownauto magazin srbija toyota crownauto magazin srbija toyota crownauto magazin srbija toyota crownauto magazin srbija toyota crownauto magazin srbija toyota crownauto magazin srbija toyota crownauto magazin srbija toyota crownauto magazin srbija toyota crownauto magazin srbija toyota crownauto magazin srbija toyota crownauto magazin srbija toyota crownauto magazin srbija toyota crownauto magazin srbija toyota crownauto magazin srbija toyota crownauto magazin srbija toyota crownauto magazin srbija toyota crownauto magazin srbija toyota crownauto magazin srbija toyota crownauto magazin srbija toyota crownauto magazin srbija toyota crownauto magazin srbija toyota crown

POSTAVITE KOMENTAR

Molimo unesite svoj komentar
Unesite svoje ime

Još tekstova

Dacia Spring

Novi broj Auto magazina!

KOMENTARI

Dacia Spring