Renault i Dacia na salonu u Beogradu

Pravo iz Ženeve na beogradski sajam stigao je novi „koleos“, koji će početi da se prodaje krajem leta. Sajamsku premijeru ima „megan“ u karavan verziji

Početna cena “megana karavan” sa 1,6 benzinskim motorom i „luk“ opremom iznosi 13.990 evra. Ova cena obuhvata alu felne od 16 inča, LED svetla i zatamnjena stakla.

“Klio” startuje sa cenom od 9.990, dok je za pretposlenji „limited“ paket i  1,2 benzinac potrebno izdvojiti 10.990 evra.

Auto magazin Beograd 2017 Reno i Dacia 5

Kupci „kaptura“ sa bogatijom opremom na poklon dobijaju kameru za kretanje unazad, a „kađara X moud“ i „bouz“ multimedijalni uređaj odnosno „tehno premojum“ opremu. Svi kupci Reno automobila na poklon dobijaju petogodišnju garanciju, besplatno kasko osiguranje tokom prve godine i tri godine besplatnog osnovnog servisiranja.

„Renoi“ se mogu kupiti i putem finansiranja – kredit sa kamatnom stopom od 1.99 posto za period od 60 meseci.

Auto magazin Beograd 2017 Reno i Dacia 6

Dačija ima jednu od najmlađih gama vozila na tržištu. Novitete predvodi „logan MCV“ u verziji „stepvej“ i restilizovani „sandero“ i „logan“.

„Sandero“ je najjeftiniji automobil na tržištu sa početnom cenom od 7.990 evra, a slede ga „logan“ od 8.250 i „logan MCV“  od 8.800 evra. Za sva tri modela cena se odnosi na osnovni „ambijens“ paket opreme koji obuhvata i klima uređaj, elektro paket, LED dnevna svetla, a tokom trajanja sajma kupci na poklon dobijaju i radio CD MP3 uređaj sa blututom.

Auto magazin Beograd 2017 Reno i Dacia 2

Početna cena za isto opremljeni „daster“ iznosi 11.990 evra, s tim što on ima 1,6 benzinski motor. Uz njega se na poklon dobija prednji „bul bar“.

To nije sve jer svi kupci „dačija“ bez obzira na model i opremu na poklon dobijaju besplatni kako u trajanju od jedne godine i tri besplatna servisa.  Pogodnost pri finansiranju je kamatna stopa od 2 posto za period od 60 meseci, bez limita finansiranja, a Dačija finansiranje poklanja garanciju u trajanju od pet godina.

Auto magazin Beograd 2017 Reno i Dacia 7

POSTAVITE KOMENTAR

Molimo unesite svoj komentar
Unesite svoje ime

Još tekstova

Dacia Spring

Novi broj Auto magazina!

KOMENTARI

Dacia Spring