Auto magazin

Ruski UAZ Patriot 4×4 će se prodavati u Americi kao Bremach Taos

Ruski UAZ Patriot 4×4 će se prodavati u Americi kao Bremach Taos
31.12.2020.

Da, i to se desilo, da se ruski terenac prodaje u Americi. UAZ Patriot 4×4 će se pod imenom Bremach Taos prodavati u Sjedinjenim državama sa početnom cenom od 26.405 dolara.

bremach-brio-uaz-patriot-pickup-truck-russia-usaMožda na prvi pogled deluje da je to vrlo povoljna cena za pravog terenca sa čeličnom šasijom, reduktorom i blokadom zadnjeg diferencijala, ali treba uzeti u obzir da je to svega 2.000 dolara manja cifra u odnosu na osnovni Jeep Wrangler.

bremach-brio-uaz-patriot-pickup-truck-russia-usaRusi su se potrudili da Bremach Taos bude bogato opremljen u smislu da ima kožna sedišta, alu-felne prečnika 18 inča, prednje i zadnje parking senzore i multimediju prečnika 7 inča sa WiFi konekcijom.

bremach-brio-uaz-patriot-pickup-truck-russia-usaNa spisku standardne opreme su još grejači sedišta, grejač vetrobrana i retrovizora, hlađena kaseta i startovanje motora na daljinski.

bremach-brio-uaz-patriot-pickup-truck-russia-usaBremach Taos pokreće 2,7 litarski benzinski motor sa 150 konjskih snaga, a menjač je šestostepeni automatik. Odstojanje od tla je 210 milimetara, sa mogućnošću prolaska kroz vodu dubine do pola metra.

bremach-brio-uaz-patriot-pickup-truck-russia-usaDodatna oprema je takođe dostupna. Mogu da se poruče kompleti za dodatno podizanje karoserije, snorki, čekrk, bul barovi i ostali offroad dodaci.

bremach-brio-uaz-patriot-pickup-truck-russia-usaU ponudi će biti i pikap varijanta pod nazivom Bremach Brio. Cena će mu biti 27.882 dolara, što je čak 3500 dolara više u odnosu na osnovni Ford Ranger. Ipak, UAZ će imati dosta više opreme u odnosu na baznu verziju konkurenata…

bremach-brio-uaz-patriot-pickup-truck-russia-usabremach-brio-uaz-patriot-pickup-truck-russia-usabremach-brio-uaz-patriot-pickup-truck-russia-usabremach-brio-uaz-patriot-pickup-truck-russia-usabremach-brio-uaz-patriot-pickup-truck-russia-usabremach-brio-uaz-patriot-pickup-truck-russia-usa

Komentari

Pogledajte ostale tekstove iz kategorije: Najnovije Svet

Slični tekstovi

Bez komentara

Tekst bez komentara

Ovaj tekst je bez komentara, da li želite da postavite prvi?

Napišite komentar

Napišite komentar

<

Komentari

Novi broj Auto magazina!

Auto magazin na twitteru

vaši Komentari

Ako se pogleda statistika koliko vozila se zapalilo, i to samo od sebe, Tesla bi [...]

Hteo bi da radim torziju na peugeot 206 xs, interesuje me cena i dal [...]

Interesujeme jaris hibrid 15litar motor kolikoce kostati dobijlse sunvencija I koliko Kosta za kes [...]

Prelepi, kao i do sada! [...]

Pozdrav ne radi mi zadnja vuca audi a 3 2014 god qwattro koji moze biti [...]

Bolji je Opel Grandland 2.2 disel 177 ps [...]

Preuzmite Auto magazin za android