Škoda Scala Edition S ima 190 konja

1

Za sve one koji vole više snage u odnosu na serijske modele a potreban im je auto uglavnom za gradsku vožnju, Škoda je u saradnji sa tjunerskom kućom ABT pripremila model Scala Edition S.

Škoda Scala Edition SDa, zvuči neobično, ali ovaj auto se zvanično prodaje u Škoda salonima po porudžbini. Zaista stiže sa ABT znakom i mnogim elementima koje čuveno tjunersko ime podrazumeva.

Škoda Scala Edition SOva specijalna edicija namenjena je samo nemačkom tržištu i ograničena je na 500 primeraka. Zasnovana je na paketu opreme Monte Carlo, pa otuda prepoznatljiva crvena boja karoserije sa crnim detaljima.

Škoda Scala Edition STjuniranu skalu pokreće 1,5 TSI turbo-benzinac koji je pojačan sa 150 na 190 konjskih snaga, dok je maksimalni obrtni moment povećan sa 250 na 290 njutn-metara. Menjač je, naravno, šestostepeni manuelni.

Škoda Scala Edition SABT se pobrinuo da karoserija bude spuštena za 15 milimetara u odnosu na serijsku Škodu Scala Monte Carlo. Dodati su spojleri i difuzer, dok su točkovi prečnika 18 inča, takođe iz ABT radionice.

Preporučena maloprodajna cena je 33.790 evra.

Škoda Scala Edition SŠkoda Scala Edition SŠkoda Scala Edition SŠkoda Scala Edition S

POSTAVITE KOMENTAR

Molimo unesite svoj komentar
Unesite svoje ime

Još tekstova

Dacia Spring

Novi broj Auto magazina!

KOMENTARI

Dacia Spring