Spremite se: Kia vas vodi u Australiju na Gren slem turnir!

Kia, koja je glavni sponzor gren slem turnira u tenisu još od 2002. godine, nakon završetka nagradnog konkursa „Kia te vodi u Australiju“, osmog decembra će izvući dobitnika, koji će sa sobom u zemlju kengura povesti još jednu osobu po svom izboru. Evo kako da učestvujete!

Srećni dobitnici će iz zime otputovati na australijsko sunce i u legendarnoj Rod Lejver Areni u Melburnu uživo pratiti najbolje tenisere sveta.

Prijava za nagradnu igru je jednostavna: nakon online prijave na sajtovima visit.kia.rs ili www.kia.rs/test_drive i odgovora na nagradno pitanje, kao i obavljene test vožnje sa jednim od modela Kije, stranka može uz malo mašte osvojiti nezaboravni izlet.

Auto magazin kia ceed gt line 1.0 t-gdi 2015 test

Nagrada uključuje i tri noćenja za dve osobe u hotelu, ulaznice i prijem na polufinalnom dvoboju i razgledavanje Melburna. Nagradni izlet je predviđen krajem januara 2017. godine. Nagradni konkurs traje do 06. 12.  2016. godine.

Termin putovanja je unapred određen i nije ga moguće promeniti. Detaljnije informacije o nagradnom konkursu nalaze se na internet stranici organizatora nagradnog konkursa: visit.kia.rs, kao i u salonima Kije.

Auto magazin srbija kia sorento u srbiji

POSTAVITE KOMENTAR

Molimo unesite svoj komentar
Unesite svoje ime

Još tekstova

Dacia Spring

Novi broj Auto magazina!

KOMENTARI

Dacia Spring