Star Import nastupio na Truck Bussiness Fair 2015

Kompanija Star Import, generalni distributer Mercedes-Benc vozila nastupila je na Truck Bussiness Fair 2015. održanom 11. decembra u Sava Centru

Prilikom svečanog otvaranja ovogodišnje skupštine potpisan je sporazum u cilju unapređenja dugogodišnje saradnje kompanija Star Import i Poslovnog udruženja “Međunarodni transport”.

Sporazum omogućava svim članicama da po najpovoljnijim uslovima održavaju svoja vozila u ovlašćenim Mercedes-Benc servisnim centrima u Srbiji.

auto magazin srbija mercedes benz Star Import Truck Bussiness Fair 2015

Prednosti za članice udruženja su kvalitet (Mercedes-Benc garantuje visoki kvalitet originalnih rezervnih delova ugrađenih u vozilo), prioritet (servisiranje se obavlja u najkraćem mogućem roku u ovlašćenim servisnim centrima), raspoloživost (vozilo je na raspolaganju odmah nakon završenih radova), dostupnost (članicama udruženja na raspolaganju je veliki lager originalnih rezervnih delova) i plaćanje (servisiranje vozila se izvršava se tokom celog meseca, a plaćanje se obavlja jednom mesečno).

Ovom prilikom specijalna priznanja uručena su predstavnicima Star Importa i Emil Frey Auto Centra za doprinos delatnosti prevoza tereta u međunarodnom drumskom saobraćaju. Emil Frey Auto Centar je ovlašćeni diler i servisni centar za Mercedes-Benc vozila.

auto magazin srbija mercedes benz Star Import Truck Bussiness Fair 2015

Prilikom otvaranja skupštine održana je interaktivna prezentacija na kojoj je predstavljena novija generacija motora “OM 471” koji donosi unapređene performanse i efikasnost u novim “aktros” modelima.

Članovi udruženja Međunarodni Transport i prisutni gosti su imali prilike da se upoznaju sa postprodajnim proizvodima – originalnim Mercedes-Benc motornim uljem i originalnim rezervnim delovima.

auto magazin srbija mercedes benz Star Import Truck Bussiness Fair 2015

POSTAVITE KOMENTAR

Molimo unesite svoj komentar
Unesite svoje ime

Još tekstova

Dacia Spring

Novi broj Auto magazina!

KOMENTARI

Dacia Spring