Stigla Suzuki Vitara S sa turbo benzinskim motorom

Popularna "suzuki vitara" od sada može da se kupi u specijalnoj verziji koja nosi oznaku "S". Kao što pretpostavljate, radi se o sportskoj verziji koja može da se nabavi već od 16.999 evra sa PDV-om, koliko košta model sa prednjim pogonom

Najveća novina je uvođenje “busterdžet” (Boosterjet) turbo-benzinca zapremine 1,4 litre koji raspolaže sa 103 kW (140 KS) i maksimalnim obrtnim momentom od 220 Nm.

Motor poseduje dva bregasta vratila i sistem varijabilnog otvaranja 16 ventila. “Vitara S”, razvija maksimalnu brzinu od 200 km/h, a ubrzanje od 0 do 100 km/h za 9,5 sekundi.

Auto magazin suzuki vitara s

Kupci mogu da biraju između šestostepenog ručnog ili automatskog menjača i pogona na dva ili četiri točka. “Sport S” paket opreme, između ostalog, podrazumeva vazdušne jastuke, vazdušne zavese, bočne i vazdušne jastuke za kolena, imobilajzer, alarm, pametan ključ, navigaciju, tempomat, automatski klima uređaj.

Najprestižnija verzija nove “vitare” u standarnom paketu opreme ima još i LED svetla LED i presvlake sedišta od antilop kože.

Cene “vitare S” kreću se od 16.999 do 20.599 evra sa PDV-om.

POSTAVITE KOMENTAR

Molimo unesite svoj komentar
Unesite svoje ime

Još tekstova

Dacia Spring

Novi broj Auto magazina!

KOMENTARI

Dacia Spring