Auto magazin

Suzuki modeli jeftiniji i do 1.110 evra

Suzuki modeli jeftiniji i do 1.110 evra
02.07.2021.

1

U situaciji kada se na neke modele poznatih marki, zbog problema u proizvodnji izazvanih pandemijom Covid-19, čeka i po nekoliko meseci, dobra vest stiže iz Euro Sumara: uvoznik i serviser Suzuki automobila i motocikala za Srbiju obezbedio je dovoljne količine modela Swift i Ignis, koji se isporučuju odmah po uplati ili, sa specifičnim zahtevima, uz maksimalno čekanje na isporuku sa fabričkog lagera u trajanju od 30 dana.

Suzuki Ignis Auto magazin Test

Za većinu ostalih modela iz ponude, potrebno je malo strpljenja, ali ima i izuzetaka za one koji su baš brzi. Naime, na raspolaganju je veoma ograničena količina modela S-Cross koji se isporučuju promptno.

I ne samo da je isporuka brza, već je za ovaj automobil odobren i popust od čak 1.100 evra (u dinarskoj protivvrednosti). Tako trenutno najjeftiniji S-Cross u verziji s pogonom na prednje točkove i Comfort paketom opreme „startuje“ sa 17.400 evra, dok je za najskuplju varijantu – s pogonom 4WD, automatskim menjačem i Elegance paketom opreme potrebno 23.650 evra sa PDV-om. Moguća je kupovina i na kredit pa, primera radi, učešće za verziju sa premium paketom opreme iznosi 5.520, a mesečna rata 178 evra (u dinarskoj protivvrednosti).

Auto magazin Suzuki S-Cross turbo test review 2016

Najpovoljnija Vitara 1.4 Comfort, s pogonom na prednje točkove, ručnim šestostepenim menjačem i nemetalik bojom može se nabaviti za 18.350 evra (s PDV-om), dok je za najskuplju verziju 1.4 Exclusive 4WD, s automatskim menjačem, potrebno 25.900 evra.

Podsećamo, ta verzija, kao i model S-Cross, oprema se „blagim“ hibridnim pogonom – benzinskim motorom od 127 KS + elektromotorom od 13 KS. Važno je istaći da se opremom koju poseduje ovaj automobil u najjeftinijoj verziji ne mogu “pohvaliti” ni vodeći i znatno skuplji modeli poznatih svetskih proizvođača.

Auto magazin Srbija Suzuki Vitara Test

U Euro Sumaru, osim brze isporuke, skreću pažnju na modele Swift i Ignis i zbog odličnog odnosa cene i opremljenosti: primera radi, Swift 1.2 Elegance Hybrid, dakle sa punim paketom opreme, ima cenu koja odgovara neuporedivo siromašnije opremljenim “ulaznim” cenama konkurenata u njegovom segmentu.

Najjeftinija verzija Swifta – 1.2 Dualjet + Hybrid sa 84 KS, pogonom napred i paketom opreme Comfort košta 12.400, dok je najviše novca potrebno za verziju 2WD Elegance + Hybrid – 15.500 evra. Pri kupovini na kredit za ovaj automobil s premium paketom opreme, potrebno je 4.110 evra za učešće, dok je mesečna rata 133 evra. Istim motorom je opremljen i model Ignis, a nudi se, zavisno od pogona i nivoa opreme, od 11.700 do 14.300 evra.

Auto magazin Srbija Test Suzuki Swift SHVS

Komentari

Pogledajte ostale tekstove iz kategorije: Info Najnovije

Slični tekstovi

Bez komentara

Tekst bez komentara

Ovaj tekst je bez komentara, da li želite da postavite prvi?

Napišite komentar

Napišite komentar

<

Komentari

Novi broj Auto magazina!

vaši Komentari

Super je auto, samo malo moze da predje [...]

Čuveni italijanski dizajn iz prošlog veka kockastih vozila. Iako naspram današnjih dizajna deluju staro i [...]

Ovo je jedno od onih vozila koja osim vrhunskih performasi sa lakoćom nosi svoj šarm, [...]

Bolji je Opel Grandland 2.0 d 2019 g. [...]

Kinezi imaju čudna imena kao i čudan izgled svojih vozila, ali ih to ne sprečava [...]

Prava umetnost je dizajnirati karavan, koji je po definiciji robusno i gabaritno vozilo, da izgleda [...]