Testiramo novi Peugeot 308!

1

U najnovijem izdanju Auto magazina, pored ostalog, možete da pročitate i detaljan test najnovije generacije Pežoa 308. Na test smo dobili primerak sa potpuno neočekivanim motorom.

Dok se svetski a posebno evropski trendovi baziraju na elektrifikaciji, Peugeot 308 koji je stigao u redakciju Auto magazina na test ima dizel motor!

Peugeot 308 GT 1,5 BlueHDi

Iako se gama za zapadnoevropsko tržište prevashodno bazira na plag-in hibridima, dizelaš je i dalje u ponudi. Reč je o starom dobrom 1,5 BlueHDi motoru sa 130 konjskih snaga, u kombinaciji sa osmostepenim automatskim menjačem.

Peugeot 308 GT 1,5 BlueHDi

Auto je izazvao ogromnu pažnju na beogradskim ulicama, što zbog atraktivne boje, što zbog novog dizajna, koji zaista nikoga ne ostavlja ravnodušnim.

Peugeot 308 GT 1,5 BlueHDi

Peugeot 308 je jednako atraktivan i u unutrašnjosti. Tu je nova generacija komandne table sa instrumentima koji se gledaju preko volana a ne kroz njega. Naravno, reč je o digitalnim instrumentima i to u 3D tehnologiji.

Peugeot 308 GT 1,5 BlueHDi

Kako sve ovo izgleda u praksi i kako se auto pokazao, pročitajte u najnovijem izdanju Auto magazina koje je uveliko na kioscima širom zemlje!

POSTAVITE KOMENTAR

Molimo unesite svoj komentar
Unesite svoje ime

Još tekstova

Dacia Spring
Prijavite se na Newsletter Auto magazina

Novi broj Auto magazina!

KOMENTARI

Dacia Spring