U prodaji novi Auto magazin!

1

Na kioscima je novi broj auto magazina!

U februarskom izdanju, kao i do sada, moći ćete da pročitate mnogo zanimljivih tekstova iz raznih oblasti automobilizma.

Pre svega, tu su brojni testovi, među kojima izdvajamo drugi deo tromesečnog super-testa Fiata 500 sa novim motorom koji ima tehnologiju lakoh hibrida.

Redizajnirani Renault Talisman takođe je bio jedna od tema kojom se bavila test ekipa Auto magazina, a posebnu pažnju posvetili smo modelima sa Plug-in Hybrid tehnologijom.

Pre svega, to su BMW 330e i Volvo XC40 T5 Recharge. Oba automobila imaju baterije većeg kapciteta koje omogućavaju domet od pedesetak kilometara samo na struju i to u idealnim uslovima. U stvarnim uslovima vožnje, pogotovo na niskim temperaturama, situacija je potpuno drugačija.

Auto magazin 141 Februar 2021U novom Auto magazinu možete još da pročitate test Hyundaija i10. Iako najmanji u gami, i10 je po svojoj upotrebljivosti na nivou modela i20 prethodne generacije. Uopšte nije mali i lako se snalazi ne samo po gradu, već i na auto-putu…

Preneli smo vam i prve utiske iz vožnje najnovije generacije Dačije Sandero Stepway, kao i najsnažnije verzije Alfa Romeo Stelvio za naše tržište koja ima 280 konjskih snaga.

Novi broj Auto magazina donosi i mnoge druge tekstove iz oblasti sporta, transporta i motociklizma, kao i zanimljivosti iz istorije. Zato, požurite na kioske!

BMW 330e Plug-in Hybrid na testu Auto magazina

 

POSTAVITE KOMENTAR

Molimo unesite svoj komentar
Unesite svoje ime

Još tekstova

Dacia Spring

Novi broj Auto magazina!

KOMENTARI

Dacia Spring