Delta donirala karoseriju BMW-a serije 5 školi u Zemunu

Učenici Saobraćajno-tehničke škole iz Zemuna od sada će imati priliku da praktičnu nastavu izvode i uz pomoć novog nastavnog sredstva - karoserije "BMW serije 5"

Kompanija Delta Motors donirala je Saobraćajno–tehničkoj školi u Zemunu karoseriju “BMW-a serije 5”.

Novo nastavno sredstvo direktoru Saobraćajno–tehničke škole Zemun, Miroslavu Macuri, uručio je Radosav Đerasimović, direktor postprodajnog sektora kompanije Delta Motors.

Ova karoserija poslužiće kao vredno učilo unapređenju nastave i sticanju praktičnih iskustava srednjoškolaca na poslovima limara i farbara, što će rezultirati višim nivoom stečenog znanja budućih stručnjaka u ovoj oblasti.

Ovom prilikom dogovorene su i posete učenika ovlašćenom servisu BMW vozila, u cilju edukacije i uvida u praktičan rad profesija za koje se mladi naraštaji školuju.

Kao društveno odgovorna kompanija, Delta Motors prepoznaje važnost ulaganja u razvoj i usavršavanje novih obrazovnih kadrova u oblasti u kojoj posluje i ovaj pozitivan trend nastaviće i u budućnosti, navodi se u saopštenju kompanije Delta Motors.

Podsećamo, ovo je druga značajna donacija jedne automobilske kompanije Saobraćajno-tehničkoj školi u Zemunu. Pre skoro dve godine, kompanija Reno-Nisan Srbija donirala je kompletnu “reno lagunu 3”, za koju se nadamo da i dalje služi kao nastavno sredstvo.

POSTAVITE KOMENTAR

Molimo unesite svoj komentar
Unesite svoje ime

Još tekstova

Dacia Spring

Novi broj Auto magazina!

KOMENTARI

Dacia Spring