Prvih 10 Scania nove generacije za prevoznika iz Vrbasa

U transportnu kompaniju Jurošević MD nedavno je stiglo 10 „skania“ tegljača nove generacije. Time je kompanija iz Vrbasa postala jedna od prvih na zapadnom Balkanu koja je u isto vreme preuzela toliki broj Scania nove generacije

Osnivač i vlasnik kompanije MD, gospodin Marko Jurošević, opredelio se za tegljače „R410“ prilagođene međunarodnom transportu, sa gotovo svom dodatnom opremom koja je na raspolaganju za vozila nove generacije. U specifikaciji su, recimo, ritarder, komplet bočnih i frontalnih usmerivača vazduha (spojlera), svetla u LED tehnologiji, rezervoari za gorivo zapremine 1.400 litara, klima uređaj,hladnjak za hranu i napitke, sistem za navigaciju s velikim ekranom.

Auto magazin scania nova generacija flota jurošević md

Svi novi tegljači, kao i ostali u voznom parku kompanije Jurošević MD, vuku kasične poluprikolice velike zapremine (105 m3), a angažovani su isključivo u međunarodnom transportu na prevozu komercijalne robe iz Srbije ka državama zapadne, jugozapadne, centralne i severne Evrope i obrnuto.

„Za 10 novih „skanija“ sam se opredelio zbog dobrog kupoprodajnog aranžmana, a delom i zbog prestiža, jer sam želeo da budem prvi u Srbiji sa tolikim brojem odjednom kupljenih vozila nove generacije, ali i zbog nekadašnjeg dobrog iskustva s tom markom“, kaže gospodin Marko Jurošević.

Auto magazin scania nova generacija flota jurošević md

POSTAVITE KOMENTAR

Molimo unesite svoj komentar
Unesite svoje ime

Još tekstova

Dacia Spring
Prijavite se na Newsletter Auto magazina

Novi broj Auto magazina!

KOMENTARI

Dacia Spring