BG Car Show 2016 počinje…

Kada jedan sajam ima takvu tradiciju, sa istorijom koja datira još od pre Drugog svetskog rata, jasno je da se radi o atraktivnoj manifestaciji koja privlači pažnju kupaca, ali i svih onih koji vole spektakl i sjaj uglancanog lima. Naravno, reč je o još jednom sajmu automobila. Ovoga puta nije međunarodni (on se održava svake druge, neparne godine), već je reč o prodajnoj i još više – izložbenoj automobilskoj smotri pod zvučnim nazivom BG Car Show

Najreprezentativniji ovogodišnji događaj u sektoru auto i moto industrije održava se od 17. do 23. marta, u šest hala Beogradskog sajma. U saradnji sa Srpskom asocijacijom uvoznika vozila i delova, Beogradski sajam ponudiće gotovo kompletan uvid u automobilsku industriju, najraznovrsniju paletu vozila, njihovih performansi, dizajnerskih i tehničko-tehnoloških inovativnih rešenja. Dakle, mnogo toga.

Najavljen je, opet, veliki broj automobilskih brendova, među kojima će, nema sumnje, najveću pažnju privući već tradicionalna iznenađenja u premijum segmentu, koji će, svojom aktuelnom ponudom, predvoditi Mercedes, BMW, Audi, ali i druge, srpskom vozaču pristupačnije marke kao što su Kija, Tojota, Škoda, ili Fijat.

Auto magazin srbija bg car show najava

Kao i obično, najviše će se tražiti jeftini modeli, još bolje oni sa dodatnim popustom, ali oči posetilaca neće zaobilaziti ni skupe eksponate. Već prvog dana sajma mediji će brujati: prodati najskuplji automobili. Ne verujte u to, nije uopšte tačno…

Sajam će za posetioce biti otvoreni od 10 do 20 časova. Pojedinačna ulaznica koštaće 300 dinara, grupna 200, grupna za đake i studente 150, a ulaznica za porodične posete (roditelji sa decom do 16 godina) košta 500 dinara. Parking se plaća 100 dinara po započetom satu.

U narednim danima, mi ćemo izveštavati direktno sa Salona, a detaljan spisak noviteta, cena, popusta i uslova prodaje možete naći u novom, martovskom broju Auto magazina koji se već nalazi na kioscima.

POSTAVITE KOMENTAR

Molimo unesite svoj komentar
Unesite svoje ime

Još tekstova

Dacia Spring

Novi broj Auto magazina!

KOMENTARI

Dacia Spring