BG Car Show 2016 počinje…

Kada jedan sajam ima takvu tradiciju, sa istorijom koja datira još od pre Drugog svetskog rata, jasno je da se radi o atraktivnoj manifestaciji koja privlači pažnju kupaca, ali i svih onih koji vole spektakl i sjaj uglancanog lima. Naravno, reč je o još jednom sajmu automobila. Ovoga puta nije međunarodni (on se održava svake druge, neparne godine), već je reč o prodajnoj i još više – izložbenoj automobilskoj smotri pod zvučnim nazivom BG Car Show

Najreprezentativniji ovogodišnji događaj u sektoru auto i moto industrije održava se od 17. do 23. marta, u šest hala Beogradskog sajma. U saradnji sa Srpskom asocijacijom uvoznika vozila i delova, Beogradski sajam ponudiće gotovo kompletan uvid u automobilsku industriju, najraznovrsniju paletu vozila, njihovih performansi, dizajnerskih i tehničko-tehnoloških inovativnih rešenja. Dakle, mnogo toga.

Najavljen je, opet, veliki broj automobilskih brendova, među kojima će, nema sumnje, najveću pažnju privući već tradicionalna iznenađenja u premijum segmentu, koji će, svojom aktuelnom ponudom, predvoditi Mercedes, BMW, Audi, ali i druge, srpskom vozaču pristupačnije marke kao što su Kija, Tojota, Škoda, ili Fijat.

Auto magazin srbija bg car show najava

Kao i obično, najviše će se tražiti jeftini modeli, još bolje oni sa dodatnim popustom, ali oči posetilaca neće zaobilaziti ni skupe eksponate. Već prvog dana sajma mediji će brujati: prodati najskuplji automobili. Ne verujte u to, nije uopšte tačno…

Sajam će za posetioce biti otvoreni od 10 do 20 časova. Pojedinačna ulaznica koštaće 300 dinara, grupna 200, grupna za đake i studente 150, a ulaznica za porodične posete (roditelji sa decom do 16 godina) košta 500 dinara. Parking se plaća 100 dinara po započetom satu.

U narednim danima, mi ćemo izveštavati direktno sa Salona, a detaljan spisak noviteta, cena, popusta i uslova prodaje možete naći u novom, martovskom broju Auto magazina koji se već nalazi na kioscima.

POSTAVITE KOMENTAR

Molimo unesite svoj komentar
Unesite svoje ime

Još tekstova

Dacia Spring
Prijavite se na Newsletter Auto magazina

Novi broj Auto magazina!

KOMENTARI

Dacia Spring