Viper uz Hondu

U susret visokim letnjim temperaturama Honda Srbija je pokrenula akciju u toku koje svi kupci Hondinih vozila na poklon dobijaju "vajper advans" (Viper Advance) sistem

U susret  visokim letnjim temperaturama Honda Srbija je pokrenula akciju u toku koje svi kupci Hondinih vozila na poklon dobijaju “vajper advans” (Viper Advance) sistem. “Vajper” uređaj, pored funkcije alarmnog i bezbednosnog sistema, omogućava daljinsko startovanje motora i aktiviranje klima-uređaja.

Pre svake vožnje, uz pomoć ovog uređaja, možete da pokrenete motor automobila koji će raditi u režimu koji ste podesili prilikom poslednje vožnje (uključeno hlađenje ili grejanje) i sve to iz svog stana ili kancelarije, pri tom ne otključavajući vozilo. Ovakva mogućnost posebno je značajna u periodu visokih ili niskih temperatura. Uz pomoć ovog sistema vozilo po potrebi možete startovati sa bilo koje tačke u krugu od 1.500 metara. “Vajper” ima iopciju podešavanja vremenskog automatskog startovanja motora.

Pomoću displeja na daljinskom upravljaču u mogućnosti ste da pratite šta se dešava sa automobilom, da li je otključan ili zaključan, kada je alarm aktiviran i kada ističe vreme trajanja daljinskog startovanja.

Ovo je najnovija generacija alarma koji je kompatibilan sa fabričkim alarmima. Ugrađuje se na sve Honda modele u ovlašćenom servisu na Novom Beogradu za najviše dva radna dana. Akcija nije vremenski ograničena i trajaće dok traju zalihe “vajper advans” sistema.

POSTAVITE KOMENTAR

Molimo unesite svoj komentar
Unesite svoje ime

Još tekstova

Dacia Spring

Novi broj Auto magazina!

KOMENTARI

Dacia Spring