Auto magazin

Viper uz Hondu

Viper uz Hondu
25.06.2014.
Daljinsko startovanje "hondi" na poklon

U susret visokim letnjim temperaturama Honda Srbija je pokrenula akciju u toku koje svi kupci Hondinih vozila na poklon dobijaju "vajper advans" (Viper Advance) sistem

U susret  visokim letnjim temperaturama Honda Srbija je pokrenula akciju u toku koje svi kupci Hondinih vozila na poklon dobijaju “vajper advans” (Viper Advance) sistem. “Vajper” uređaj, pored funkcije alarmnog i bezbednosnog sistema, omogućava daljinsko startovanje motora i aktiviranje klima-uređaja.

Pre svake vožnje, uz pomoć ovog uređaja, možete da pokrenete motor automobila koji će raditi u režimu koji ste podesili prilikom poslednje vožnje (uključeno hlađenje ili grejanje) i sve to iz svog stana ili kancelarije, pri tom ne otključavajući vozilo. Ovakva mogućnost posebno je značajna u periodu visokih ili niskih temperatura. Uz pomoć ovog sistema vozilo po potrebi možete startovati sa bilo koje tačke u krugu od 1.500 metara. “Vajper” ima iopciju podešavanja vremenskog automatskog startovanja motora.

Pomoću displeja na daljinskom upravljaču u mogućnosti ste da pratite šta se dešava sa automobilom, da li je otključan ili zaključan, kada je alarm aktiviran i kada ističe vreme trajanja daljinskog startovanja.

Ovo je najnovija generacija alarma koji je kompatibilan sa fabričkim alarmima. Ugrađuje se na sve Honda modele u ovlašćenom servisu na Novom Beogradu za najviše dva radna dana. Akcija nije vremenski ograničena i trajaće dok traju zalihe “vajper advans” sistema.

Komentari

Pogledajte ostale tekstove iz kategorije: Info

Slični tekstovi

Bez komentara

Tekst bez komentara

Ovaj tekst je bez komentara, da li želite da postavite prvi?

Napišite komentar

Napišite komentar

<

Komentari

Novi broj Auto magazina!

Auto magazin na twitteru

vaši Komentari

Dali imate i polovne automobile. Opel corsa 3 vrata sa automatskim menjacem. Koja je cena [...]

Kaže se čuvene firma za autopresvlake a niko nije čuo za njih. O presvlakama i [...]

Da li toyota ima neki jeftiniji model N1, na primer yaris ili tako nešto, može [...]

Displej, tj digitalni kokpit ne odaje utisak premiuma, vec naprotiv, deluje jeftino, crna amorfna plasticna [...]

Lep auto.. Kupicu ga [...]

Na zallost,vas komentar je previse u crno-belom maniru. Globalno zagrevanje i energetska efikasnost su,na zalost,i [...]

Preuzmite Auto magazin za android

Weather Data Source: das wetter heute in Belgrad