AK Tasić novi VW prodavac i serviser u Subotici

U Subotici je otvoren novi Folksvagenov ovlašćeni prodajno–servisni centar - Auto kuća Tasić. U objekat površine 1.100 kvadratnih metara izložbenog i servisnog prostora je uloženo oko 2,5 miliona evra

U Subotici je otvoren novi Folksvagenov ovlašćeni prodajno–servisni centar – Auto kuća Tasić. U objekat površine 1.100 kvadratnih metara izložbenog i servisnog prostora je uloženo oko 2,5 miliona evra.

AK Tasić je za svoje klijente i kupce obezbedio mogućnost testiranja novih vozila, kao i uslugu za klijente servisa – gratis vožnju do centra grada prilikom dovoženja vozila na servis.

Svecano otvaranje salona

Klijenti koji u AK Tasić budu kupili vozilo preko Porše Lizinga ili Porše Mobilitija u periodu do kraja decembra 2014. godine, na poklon dobijaju četiri zimske gume.

Novi prodajno servisni centar Folksvagena u Subotici nalazi se u Ulici Franje Kluza broj 42. Radno vreme je od osam do 18 časova a subotom od osam do 15. Dodatne informacije o AK Tasić se mogu dobiti na broju telefona 024/415-05-00 ili preko internet stranice www.aktasic.rs.

POSTAVITE KOMENTAR

Molimo unesite svoj komentar
Unesite svoje ime

Još tekstova

Dacia Spring

Novi broj Auto magazina!

KOMENTARI

Dacia Spring