Auto magazin

Aktivna BMW subota u salonu Delta Motorsa

Aktivna BMW subota u salonu Delta Motorsa
07.02.2015.
Vikend u znaku Serije 2 Active Tourer

Kompanija Delta Motors je danas, u subotu 7. februara 2015. godine organizovala u svom prodajnom salonu u Radničkoj br.8, predstavljanje modela "BMW serije 2 aktiv turer", kome su prisustvovali brojni ljubitelji i poštovaoci ovog automobila, zajedno sa članovima svojih porodica

Kompanija Delta Motors je danas, u subotu 7. februara 2015. godine organizovala u svom prodajnom salonu u Radničkoj br.8, predstavljanje modela “BMW serije 2 aktiv turer”, kome su prisustvovali brojni ljubitelji i poštovaoci ovog automobila, zajedno sa članovima svojih porodica.

DSCF3169

Prodajni salon je za tu priliku pretvoren u “BMW Active Tourer Sport Caffe”, a članovi BMW prodajnog tima su svim gostima kao i predstavnicima medija, pored predstavljanja novog modela automobila kroz test vožnje, priredili i brojna takmičarska iznenađenja za odrasle, kao i posebne sadržaje u BMW kutku za decu.

DSCF3262

Za kompletnu ponudu aksesora i odabranih modela vozila su formirane specijalne cene, sa dodatnim pogodnostima za klijente koji bi kupili novi “BMW aktiv turer” po sistemu zamene staro za novo.

DSCF3155

Ovo je prvi model bavarskog proizvođača automobila sa pogonom na prednjim točkovima. Gledano uporedno iz vizure ostalih modela marke BMW, “aktiv turer” sa svojom dužinom od 4342 mm je za dva centimetra duži od “BMW serije 1”, a sa druge strane obezbeđuje komfor u smislu prostornosti na nivou “BMW serije 3”.

DSCF3324

Uz zapreminu prtljažnika od 468 litara koja se može povećati do 1510 litara preklapanjem zadnje klupe, deljive u odnosu 40/20/40, “aktiv turer” obezbeđuje poziciju sedenja koja je na višem nivou od modela “BMW X1” za dva centimetra, što stvara dodatnu prilagodljivost ovog modela različitom opsegu potreba kupaca.

DSCF3314

Gosti su imali priliku da se upoznaju sa modelom “BMW 216d aktiv turer” koga, pored ostalih performansi, izdvaja trocilindrični motor sa radnom zapreminom od 1496 ccm i maksimalnom snagom od 116 KS, koji u uslovima gradske vožnje beleži potrošnju od 4,4 l/100 km.

DSCF3233

Benzinska varijanta “BMW 218i aktiv turer” sa takođe trocilindričnim motorom i radnom zapreminom od 1499 ccm ima maksimalnu snagu od 136 KS, ubrzanje od 0-100 km/h za 9,2 sekunde i prosečnu potrošnju u uslovima gradske vožnje od 6,1 l/100 km.

DSCF3223

Komentari

Pogledajte ostale tekstove iz kategorije: Info

Slični tekstovi

Bez komentara

Tekst bez komentara

Ovaj tekst je bez komentara, da li želite da postavite prvi?

Napišite komentar

Napišite komentar

<

Komentari

Novi broj Auto magazina!

vaši Komentari

Super je auto, samo malo moze da predje [...]

Čuveni italijanski dizajn iz prošlog veka kockastih vozila. Iako naspram današnjih dizajna deluju staro i [...]

Ovo je jedno od onih vozila koja osim vrhunskih performasi sa lakoćom nosi svoj šarm, [...]

Bolji je Opel Grandland 2.0 d 2019 g. [...]

Kinezi imaju čudna imena kao i čudan izgled svojih vozila, ali ih to ne sprečava [...]

Prava umetnost je dizajnirati karavan, koji je po definiciji robusno i gabaritno vozilo, da izgleda [...]