Alfa Romeo DJ finale

U petak 29. avgusta, na otvorenim bazenima SC Milan Gale Muškatirović, održaće se finalno takmičenje-  DJ set sa Alfom. U finale su se plasirali  DJ DUMX (Miloš Dumanjić),  DJ John Jogurt (Matija Sokić), DJ Vanton Grooves (Vlada Obradović) i DJ PRNYA (Rade Drakulić). Najbolja trojca osvojiće vredne nagrade, a slavlje će upotpuniti i nastup članice žirija, afimisarnog domaćeg DJ-a Tijane T.

Na takmičenje se prijavilo 110 DJ-eva iz cele zemlje, koji su svoje setove slali putem aplikacije na Fejsbuk stranici i ako su svojim kvalitetom zadovoljili zadate kriterijume i osvojili dovoljno glasova od strane posetilaca stranice Alfa Romeo Srbija i članova žirija, dobijali su šansu da se tokom avgusta, plasiraju u polufinalna takmičenja.

Glavna nagrada, za najboljeg izvođača,  je put za dvoje na Ibicu sa mogućnošću odlaska u najpopularnije klubove tokom zatvaranja letnje sezone; druga nagrada je korišćenje “alfa romeo đulijete” na period od mesec dana, a trećeplasirani dobija na poklon Bits (Beats) audio slušalice.

POSTAVITE KOMENTAR

Molimo unesite svoj komentar
Unesite svoje ime

Još tekstova

Dacia Spring

Novi broj Auto magazina!

KOMENTARI

Dacia Spring