Altina Motors: 3.000 tehničkih pregleda za 10 meseci rada

Svega 10 meseci rada bilo je dovoljno da više od 3.000 vlasnika vozila obavi tehnički pregled u auto-kući Altina Motors iz Zemuna.

Kako naglašava Ivan Pejović, vlasnik ove firme, za očekivati je da na godišnjicu rada, dakle u maju ove godine, ta brojka bude blizu 4.000, što je nesporno izuzetan uspeh. Kada vam toliki broj klijenata pokloni poverenje onda to znači da posao obavljate krajnje profesionalno i efikasno, što je, svakako i plod činjenice da svi zaposleni imaju dugogodišnje iskustvo, a posebno direktor Brane Vijatov koji se ovim poslom bavi više od dve decenije. Naravno, osim tehničkog pregleda ovde se obavlja i registracija vozila, pa dok se prelista štampa i popije kafa, ako su vozilo i priložena dokumentacija ispravni, sve je završeno, a kompletan proces, počev od tehničkog pregleda pa do izdavanja registracione nalepnice, ne traje duže od 45 minuta.

Ukoliko se obavlja promena vlasništva ili je, recimo, neophodno promeniti neki od podataka u saobraćajnoj dozvoli, zbog čega se mora otići u stanicu policije, Altina Motors za svoje klijente obavlja i taj deo posla. U ovoj auto-kući može se uraditi i kupoprodajni ugovor i uzeti zeleni karton. Plaćanje svih usluga je moguće izvršiti gotovinom, platnim karticama, ali i na šest mesečnih rata (bez kamate) čekovima građana.

Altina Motors se nalazi u zemunskom naselju Altina, Ugrinovački put 6, deo br. 10, a radno vreme je od 8-18 časova radnim danima i subotom od 8-14. Termin za tehnički pregled, odnosno registraciju vozila, može se dogovoriti telefonom (063/222 384) ili posredstvom e-mail adrese: altinatehnicki@gmail.com.

Detaljnije informacije mogu se pronaći i na sajtu www.tehnicki.in.rs.

POSTAVITE KOMENTAR

Molimo unesite svoj komentar
Unesite svoje ime

Još tekstova

Dacia Spring

Novi broj Auto magazina!

KOMENTARI

Dacia Spring