Audi A3 sledeće godine dobija virtuelne instrumente

Audi je među prvim proizvođačima automobila na svetu koji će imati virtuelne instrumente u vidu displeja dijagonale 12,3 inča u većini svojih modela

Audi je najavio da će “A3” sledeće godine biti redizajniran i da će tom prilikom dobiti virtuelne instrumente, odnosno jedan veliki displej po ugledu na najmodernije vrhunske limuzine ali i treću generaciju “TT”-a.

Displej će biti dijagonale 12,3 inča, vrlo sličan onome u “TT”-u kod koga spada u standardnu opremu. Osim ovog sportskog kupea, na spisku opreme virtuelni instrumenti se nalaze još u “audiju R8”, dok se kod “Q7” i “A4” doplaćuju.

S obzirom na dosadašnju strategiju, očigledno je da će i kupci redizajniranog “audija A3” takođe morati da doplate za ovakve instrumente a cena ovog zadovoljstva će se kretati oko 400 evra.

Još uvek nije poznato da li će se virtuelni instrumenti naći i u nekim drugim modelima Audija. Kompanija iz Ingolštata je ponosna na činjenicu da je ovakav koncept instrumenata ispred konkurencije i da ga nema čak ni “BMW serija 7”.

POSTAVITE KOMENTAR

Molimo unesite svoj komentar
Unesite svoje ime

Još tekstova

Dacia Spring

Novi broj Auto magazina!

KOMENTARI

Dacia Spring